karotka001 Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 [shadow=green:aa883d82ea][/shadow:aa883d82ea][glow=olive:aa883d82ea][/glow:aa883d82ea] Ostatnio miałam dziwny sen. Siedziałam na plaży z jakimiś ludźmi. Tak jak byśmy byli na tej plaży uwięzieni. Ludzie byli mi znajomi, (ale tylko w śnie, naprawde nie mam pojęcia kim byli). Nagle zobaczyliśmy na niebie samolot. Był on dobrze widoczny. Machaliśmy krzyczeliśmy żeby po nas wrócił i nagle samolot gwałtownnie zawrócił w dół i rozbił się tuż obok nas. ZAczął dymić wkrótce sie zapalił. Zaczeliśmy uciekać ale las tęz sie zaczął palić, to znaczy ktoś go podpalał. Wszyscy sie rozproszyli. Biegłam przed siebie i nagle zobaczyłam kilku ludzi siędzących w kręgu. Zaczęła sie rozmowa i nie wiem jak zostałam ich przywódczynią. Potem(tej samej nocy) miałam drugi sen, w którym byłam królem, chyba, ale oprócz mnie był drugi król i królowa. Te sny były bardzo realne, a pozatym częto mam ten sen z samoletm. Czy ktoś mógłby to wytłumaczyć :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikopol Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Ogladalas "LOST" ostatnio... Takie sny, tj. jesli Ty nie znajdujesz zadnego powiazania z rzeczywistoscia, z Twoja osoba, najczesciej sa zwyczajnymi "przygodami sennymi", to tak jakbys ogladala film o sobie. Sa one czesto bardzo realistyczne, lecz znaczenia jako takiego wielokrotnie nie posiadaja, lub jest ono bardzo nieuchwytne, wrecz nie do zglebienia. Nie twierdze zeten sen na pewno nie ma zadnego pokrycia w tym cosie z toba dzieje, dzialo lub bedzie sie dziac...choc prawda jest ze sensu kazdego snu nie odczytamy. Stad tez bierze sie magia i sens samego zjawiska jakim jest snienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts