Marluchna Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 Śniło mi się że zamordowałam dwóch mężczyzn prawdopodbnie był to mój były chłopak i mój ojciec,wiem że nei miałam wtedy z nimi dobrych relacji i czułam że zrobiłam to bo dzięki temu mogłam być z chłopakiem z którym w rzeczywistości być nie mogę. Zabiłam ich nożem,było pełno krwi wszędzie dominowała krew. Zwłoki umieściłam w worku i schowałam je do szafy w pokoju. Bałam się że mama to znajdzie. Po dokonaniu tego powiedziałam to przyjaciółce i pokazałam jej te zwłoki i odczułam ogromne poczucie winy które za mną chodziło i się potem obudziłam. Dodam że mam 19 lat aby było łatwiej zinterpretować mój sen, z góry dziękuje.
Tiwaz Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 (edytowane) no to w następnym śnie trafisz do więzienia A tak prawdę mówiąc to sennik mówi: ZABÓJSTWO POPEŁNIĆ:Czeka Cię długie życie. OJCIEC UMIERAJĄCY:Nieszczęście CHŁOPAK:brak znaczenia Czyli "Długie życie w nieszczęściu"(?). Edytowane 28 Września 2009 przez Tiwaz
Sephira Napisano 28 Września 2009 Napisano 28 Września 2009 Tiwaz... gdyby użytkownicy chcieli interpretacji sennikowych, to sami chyba byliby w stanie je sobie znaleźć, prawda? Chyba, że jesteś innego zdania. Poczekaj, niech no Tobie się coś przyśni, to zinterpretuję Ci tak samo jak Ty to robisz :3 Dodam że mam 19 lat aby było łatwiej zinterpretować mój sen, z góry dziękuje. Ta informacja akurat wcale mi nie pomaga Napisz lepiej, jakie masz w rzeczywistości stosunki z tymi panami. Piszesz, że w rzeczywistości nie możesz być z jakimś chłopakiem, czy Twój ojciec i ex mają z tym coś wspólnego?
Rekomendowane odpowiedzi