darius456 Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Bardzo prosze o identyfikacje mojego dziwnego snu. Śniło mi się, że szedłem sobie z moją dziewczyną gdzieś w Polsce nad morzem. W pewnym momencie zauważyłem, że ona ma ubraną na lewą stronę koszulkę, powiedziałem jej to i ona ja przebrała. Zaraz po tym z jakiegoś zaułka zawołała nas na początku jakaś dziewczyna a potem pojawił się kolo niej chłopak. I nie wiem jak to się stało ale wyszło na to ze moja dziewczyna poszła z nim a ja poszedłem z ta dziewczyną. Jak się rozstawaliśmy, to ja wchodziłem do jakiegoś pokoju, ale kontem oka zerknąłem na miejsce, w które idzie moja dziewczyna i ona kładła sie do jakiegoś namiotu na plaży, ale obok niej i tego chłopaka kładła sie jeszcze jedna para. Ja będąc z tą dziewczyna w pokoju.... zacząłem uprawiać z nią sex oralny (ale ja z nią a nie ona ze mną!!) i w pewnym momencie ona chciała abym w nią wszedł, to ja powiedziałem ze nie, bo nie mam prezerwatywy. Ona kazała mi poszukać w torbie (skąd ona wiedziała ze ja zawsze ja tam mam?!?) no to ja poszukałem i znalazłem. Ale kiedy usiadłem kolo niej na łóżku to zapytałem sie czy moja dziewczyna z tym kolesiem i tamta druga para będą uprawiali sex zbiorowy czy nie. Ona tylko się głupio uśmiechnęła ale dała mi do zrozumienia ze tak. W trakcie kiedy się o to pytałem widziałem moja dziewczynę jak siedziała na skraju basenu. W tym momencie nie wiem skąd (no wynika to z mojego charakteru) złapałem bardzo wielkiego nerwa. Powiedziałem ze wychodzę. I ubrałem spodnie, buty i zbliżyłem się do drzwi to w tym momencie weszła moja dziewczyna ( z uśmiechem na twarzy - radosna) a za nią koleś i ta druga para. Moja dziewczyna miała potargane włosy. Przycisnąłem ja ręką do ściany i krzyknąłem: "Idziemy stąd... PROSZE!!!". Biorąc pod uwagę, że moja dziewczyna nigdy nie rezygnuje z tego co się jej podoba, szczególnie dla mnie to jej odpowiedz mnie zdziwiła... powiedziała... DOBRZE. No i w tym momencie się obudziłem. Wiem ze porąbany sen ale może mi go ktoś przetłumaczyc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Czy zauważyłeś coś dziwnego w swojej dziewczynie? Jakąś zmianę? Może Cię to niepokoi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts