Skocz do zawartości

sen o Asi

andrzej2110

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dziś rano śniła mi się Asia. Było to u mnie w domu. Były zrobione przetwory w słoikach i ja jej podawałem a ona je gdzieś układała. Niektóre chyba były nie szczelne. Później byliśmy w pokoju i o czymś rozmawialiśmy ale wiedziałem że ma chłopaka (bo ma). Koniec snu to rozmowa na ale to chat na telewizorze. Chyba grała viva a my pisaliśmy ze sobą i to się wyświetlało na dole ekranu. Chciałem zaprosić jo do cyrku, ale nie nadążyłem czytać na tv, coś odemnie rodzice chcieli i mi przeszkodzili. Chciałem przejść z nio na gg ale już chyba tego jej nie zdążyłem napisać.

początek snu to chyba już kiedyś miałem, Albo tylko mi się tak wydaje.

Edytowane przez andrzej2110
Napisano

witam , zdarza sie tak , że świat wirtualny przenosi się do świata snów. Mogłeś w ten sposób z nia rozmawiać..choc bardziej sie to odbywalo telepatycznie tylko sam obraz pokazał sie jako rozmowa na gg plub czatowa. Mogłeś również wyjść z ciała i to faktycznie robić :) tez tak miałam

Napisano

W realu nic z tego nie miało miejsca. Tylko we śnie. Tylko chyba miałem dziś 2 raz ten sam sen.

Napisano

Rozumiem. Obawy w snach czy tez jakieś zdarzenia które sie nam pokazuja nie musza dotyczyc tej osoby. Cięzko mi dokładnie mówić bo Ciebie nie znam.. ale moze z akceptowaniem Ciebie jest róznie a na tej osobie Ci w jakis sposób zalezy . Takia interpretacja przyszła mi na mysl i odczucia...

Napisano

zależy?? ja jo kocham. To ta samo osoba z poprzednich snów.

Napisano
:) niop a ja nie wiem czy kochasz czy lubisz:) przecież nie pisałeś tego w 1 poście.
Napisano

Andrzeju, słoiki z przetworami interpretowałabym jako relacje między Wami - w pewnym sensie są dość hermetyczne, bo Ty wiesz, że ona ma chłopaka, ale niekiedy coś wypływa z Twojej strony. Ty jej podajesz te słoiki, dajesz więc jej jakieś sygnały.

Motyw z rozmową za pośrednictwem telewizora może oznaczać odczuwany przez Ciebie brak prywatności, co wiele utrudnia (nie możesz nadążyć), w związku z czym chciałbyś przejść na stopę bardziej prywatną (chciałeś zaproponować rozmowę na gg).

Chęć zaproszenia do cyrku może świadczyć po prostu o tym, że w Twoim mniemaniu masz jej coś ciekawego do zaoferowania.

Napisano (edytowane)

Chyba trzeba poczekać na dalszy rozwój spraw.

:) niop a ja nie wiem czy kochasz czy lubisz:) przecież nie pisałeś tego w 1 poście.

pisałem to w innym śnie ;)

Edytowane przez andrzej2110
Napisano

W moim odczuciu - te słoiki mogą odzwierciedlać wszystkie te sprawy które Was dotyczą.. ale zostały odłożone na później... natomiast w dalszej części jest mowa o tym że się spóźniłeś - widocznie z byt długo ż czymś zwlekałeś zamiast zacząć "otwierać słoiki po kolei"

Napisano

To nawet pasuje do tego co się miedzy nami wydarzyło w realu. Ciekawe czy te słoiki odłożone będzie można jeszcze wziąć i otworzyć....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...