Ai Sakura Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 Witam.. miałam ostatnio, a raczej dzisiaj sen.. który nie daje mi od samego rana spokoju... Otóż.. śniło mi się, że byłam w domku chłopaka.. na początku okazywał mi zainteresowanie.. cieszył się, że przyjechałam itd.. w pewnym momencie usiadł przy jakimś kompie, włączył skype'a, a ja siedziałam obok niego.. Podeszła do mnie jego mama, pytając się czy nie jestem głodna.. poszłam z nią na chwilę do kuchni i pozwoliła mi samej zrobić kanapki z żółtym serem.. zjadłam i wróciłam do jego pokoju.. (było w nim dość ciemno), siedziałam obok niego w milczeniu, ale on tak jakby mnie nie widział lub nie chciał widzieć.. w pewnym momencie jego mama powiedziała: "oho, zaczyna się.. on tak zawsze" spojrzałam na nią z zastanowieniem i nadal milczałam.. Było już ciemno.. i musiałam się już zbierać.. On nadal nie zwracał na mnie uwagi.. tylko się śmiał z czyiś wypowiedzi, którą widział na kompie.. Ubierałam się w czarną kurtkę patrząc na niego smutnym wzrokiem.. miałam łzy w oczach.. gdy już wychodziłam, on się odwrócił do mnie i patrzył zastanawiając się co ja właściwie robię.. Wyszłam ze szklanymi oczami, a on siedział dalej milcząc.. i chyba chciał wstać i zatrzymać mnie, ale nie wiem tego, bo się obudziłam.. z góry dziękuję za pomoc
Sephira Napisano 30 Września 2009 Napisano 30 Września 2009 Ai Sakura, o jakiego chłopaka chodzi? Twojego? Znasz go w rzeczywistości? (jeśli tak, to jakie łączą was relacje) Czy na jawie masz czarną kurtkę?
Ai Sakura Napisano 1 Października 2009 Autor Napisano 1 Października 2009 tak znam go w rzeczywistości.. a co do kurtki to nie, wręcz przeciwnie mam białą kurtkę
Rekomendowane odpowiedzi