Skocz do zawartości

Igła w oku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

I znowu (chyba drugi raz w sumie) pewnie zabiję Wam ćwieka. Śni mi się że leżę w łóżku tam gdzie śpie. Rokład mebli i otoczenia się zgadza. Zakładam że to nie OoBE bo nie sprawdzałem. W nogach łóżka jest mój telewizor. Nad nim widzę kulę energii, energia w kolorze głównie fioletowym ale widać też czerń, trochę żółci (złota?), czerwieni i bieli. Biel minimalnie. Kształt kulisty. Skojarzenie wyglądu jak z przypadku słońca w słoneczny dzień, gdy patrzy się prosto na nie bez okularów przeciwsłonecznych. Czuję że ta energia patrzy na mnie i naglę czuję potężny ból w lewym oku. Tak jakby ktoś wbił mi igłę. Czuje to później ale jako efekt, wbicia igły po jej wyjęciu ;P Trę to oko, rozcieram, zasypiam po chwili. Nie wiem czy się obudziłem od tego bólu czy to też wyśnione - pewności nie mam.

Nie proszę o interpretację, bo taką to i ja sobie mogę zrobić. Proszę o informacje co to k... do mnie przyleciało i dlaczego.

Pozdrawiam

btw - fiolet nie oznacza wampira energetycznego? Może źle pamiętam ale tak jakoś mi się skojarzyło.

Napisano

Fiolet to energia osoby zmarłej czyli jakaś dusza się do Ciebie podłączyła i nie chce puścić.Karty to potwierdzają-wyszedł mi mężczyzna o ciemnych włosach który zginął najprawdopodobniej w wypadku.

Napisano

Hmm a mowiles, ze masz dobre zabezpieczenia domu i pokoju:)))

Napisano

bardzo kiepskie miejsce do wbicia. możesz mieć kłopoty z osądem, spojrzeniem na rzeczywistość.

Napisano

Sosnowiczanin: ponoć zawsze miałem :P

Tribek: Nie ma zabezpieczeń nie do przejścia.

Tiwaz: dzięki, już się domyśliłem.

W tamtym dniu przyniosłem do domu pióra ptaka, którego coś brutalnie rozszarpało w lesie. Ot i odpowiedź. Może nie spodobało mu się, że do gris-gris chcę ich użyć ;P

Napisano

oczywiście, że zawsze miałeś (z mojego pkt widzenia).

dlatego jeszcze gorszy pogląd, to już w ogóle masakra.

:P

zreszto, nie ma się co przejmować, alko niszczy nasze biedne ciała bardziej niż

jansenowe arcydemony :D

Napisano (edytowane)

Greg nie pije za duzo;> przynajmiej takim go pamietam.

Ps. Greg zrobisz mi taki gris gris co:)

Edytowane przez tribalbellydancer
Napisano

Przy Tobie staram się zachować pozory. A poza tym żadne z Was nie widziało mnie w sytuacji gdy nie panuję nad sobą przez alkohol. I nie zobaczy, bo do takiego stanu się nie doprowadzam ;]

Napisano
Greg nie pije za duzo;> przynajmiej takim go pamietam.

Ps. Greg zrobisz mi taki gris gris co:)

Powiem jak zrobić amulet. gris-gris jest level up ;]

Napisano

Oj Greg nigdy nie mow nigdy. Ja tez zawsze sie z Toba spotykam trzezwa, a pozniej musisz mnie odciagac od ochroniarza bo sie wdaje w klotnie:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...