ilona.flis Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Jestem mezatka,szczesliwa.snil mi sie moj byly chlopak-pierwsz milosc.Bardzo go kochalam.Snil mi sie on,jego zona i corka.Minelo juz 5 lat od naszego rozstania,a jednak czesto mi sie sni.Nie mysle o nim.Dopiero po takim snie jak ten.Snilo mi sie ,ze spotkalismy sie wszyscy razem,on z zona a ja z mezem.Szukala okazji aby moc go pocalowac.Tak barzo tego pragnelam,ze po obudzeniu czulam niedosyt.Czulam,jakbym stracila cos wzneo.Prosze bardzo o interpretacje tego snu,poniewaz sni mi sie on bardzo czesto. dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwiat_zla Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 witam,podejrzewam ze Twoj apodswiadomosc nie daje Ci spokoju i stad te sny...czy przypadkiem z Twoim bylym chlopakiem nie rozstaliscie sie w klotni badz nie mieliscie jakis niedopowiedzen?Swiadomosc daje znak ze cos tzreba wyjasnic aby byl spokoj,mozna sparwe zaatakowac z innej strony,ze sttrony Twojego meza a moze po prostu slyszalas cos o jego by;lej dziewczynie i wramach odzewu taki sen si epojawil ale to taka mala refleksja tylko,pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rita Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Chłopak pojawia sie jako symbol poświadomości, tyle że Twój - indywidualny. Zastanów się, co się dzieje po jego odwiedzinach? Ja osobiście nie lubię sytuacji, w których śni mi się moja pierwsza miłość, bo to oznacza kryzyz w aktualnym związku... ale to moja własna symbolika i nie możesz się na niej wzorować. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts