szu_bu_bu Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Wklejam z forum DOBRE WRÓŻBY: Pamietajcie:)Podobno tego dnia prosby kierowane do wlasnego Aniola Stroza maja szczegolny priorytet "wykonawczy".Najlepiej napisac do niego list z prosbami, na ktorych realizacji szczegolnie nam zalezy w ciagu najblizszych 12 miesiecy.Wieczorem zapalic swiece (biala, fioletowa, srebrna-do wyboru) i kadzidelko wybrane dla swojego Aniola (mozna tez dla Niego wybrac utwor muzyczny), wyciszyc sie, nastawic na mozliwie pelne z Nim porozumienie, kontakt i odczytac Mu swoj list jednoczesnie wizualizujac spelnione prosby w liscie wymienione.Zanim przeczytasz ten list, podziekuj Aniolowi Strozowi za wszystko co dla ciebie czyni i ofiaruj mu poza kadzidlem i muzyka jakis dar w postaci zobowiazania, postanowienia zaprowadzenia zmian konkretnych w sobie lub dobrego uczynku na rzecz innych (ale to rodzaj czynu, ktory musisz "odczuc"i nie moze byc w tym uczucia przymusu no bo co to za prezent jesli sie daje go niechetnie).Po przeczytaniu listu pozostan jeszcze chwile w ciszy i jesli poczujesz mentalnie wyrazny kontakt ze swoim Aniolem.Zgas swiece a list schowaj do torebki, nos przy sobie i czytaj od czasu do czasu i staraj sie dobrze wykorzystac zdarzenia jakie beda prowadzily cie do zrealizowania twoich prosb nawet jesli pozornie beda one niedorzeczne,dziwne(zdarzenia nie prosby ). 2 pazdziernika-Dzień wszystkich Aniołów Stróżów! - Dobre wróżby - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl Cytuj
Mefi Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 a taki dzien faktycznie istnieje.. i czemu akurat dzisiaj anioły odbirają mocniej nasze prosby a w inne dni nie ? Cytuj
Gość Sowilo92 Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 no ja właśnie podobnie myślę jak Ty Mefi, święto jak najbardziej fajne, bo przypomni ludziom, że maja takiego opiekuna, ale z tym, że w tym dniu Anioły pracują bardziej to się chyba nie zgodzę Cytuj
fatimma Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 Czy duchem opiekunczym Aniołem moze byc zmarla babcia za zycia nie mialam z nia dobrego kontaktu -ktora za zycia skrzywdzila moja mame ... lub czy moze to byc moja druga niezyjaca babcia mama mojej mamy ktorej za bardzo nie znalam ? Cytuj
szu_bu_bu Napisano 30 Września 2011 Autor Napisano 30 Września 2011 Przypominam: za 2 dni 2 października. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Też się nie zgodzę, że wtedy pracują intensywniej.. Tak jakby w walentynki kochać kogoś mocniej. Uważam, że jak naładujemy naszego anioła wiarą każdego dnia to wtedy pracuję najlepiej:) Cytuj
Radiana Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 [h=1]2.X.- Dzień Anioła Stróża[/h] Chodzi Anioł Stróż po świecie sprząta po miłościach co się rozleciały zbiera jak ułamki chleba dla wróbli żeby się nic nie zmarnowało listy tam i z powrotem telefony od ucha do ucha małe śmieszne pamiątki co były wzruszeniem notes z datą spotkania ukryty w czajniku blizny po śmiechu sprzeczki nie wiadomo po co żale jak pojedyncze osy flirtujące osły wszystko na szpilce to co na zawsze już się wydawało mądrość przy końcu że nie o to chodzi radość że się kocha to co niemożliwe ks. Jan Twardowski Cytuj
user12 Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 jak miło, że w porę się dowiedziałam o takim dniu, postaram się dziś szczególnie wynagrodzić mojemu aniołowi jego pracę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi