Skocz do zawartości

Samobójstwo Ciotki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałam okropny sen i obudziłam się zlana potem...

Śniła mi się ciocia z która tylko ja z rodziny utrzymuję kontakt,spedzałysmy razem wieczór.Ona wypiła drinka i była podpita w zw z tym nie mogla mnie odwiezc i odprowadziła mnie do domu.Byl to wieczor.Jestesmy juz blisko mojego domu,sceneria wyglada wypisz wymaluj jak koło mnie sen byl bardzo realistyczny.Ja pytam czy wroci sama a ona dostala jakiejs histerii chyba sie obrazila ,ze ja jej tez nie odprowadzam?W kazdym razie slysze nadjezdzajacy pociag,ona biegnie w kierunku torów,w miedzyczasie spotykam mojego 13letniego brata i mała kuzynke na spacerze z naszym psem.Wszyscy idziemy za ciotką,ona mówi ty sie juz nie martw ja sobie poradze,pies za nia biegnie, ja w panice ze pociag potraci dzieci lub psa.O dziwo nie zajmuje sie juz ciotka,moja uwaga skupia sie na dzieciach i zwierzaku.Czuje lęk.I w momencie kiedy oni sa bezpieczni spogladam na nia, nie cofa sie ,pociag przejezdza po niej a ona sie rozbryzguje.Opowiadam rodzicom a oni jakos nie sa tym przejeci.Co wiecej jest tam moj dziadek ,zywy(zmarly maz tejze cioci) i tez nie jest przejety.Potem jeszcze jakby widze fotografie zwłok i oczywiscie wyglada okropnie.

Co to moze oznaczac,czy moglo jej sie cos naprawdę stac?

Dziekuje za pomoc

Napisano

kubutkowa

Bardziej jestem skłonna powiedzieć że tu o Twoje obawy i lęki chodzi niż o realne zagrożenie... oraz to że sie o nią martwisz i że moze sobie bez Ciebie nieporadzić (a przynajmniej Ty tak możesaz odczuwać).

Upojenie alkocholem - prawdopodobnie chodzi o czyjeś dziwne zachowanie lub niekontrolowane reakcje...a to że rzyciła się pod pociąg - mnie to sie kojarzy z popełnieniem jakiegoś błędy, źle podjętą decyzją

Napisano

dziekuje za interpretacje. Czy wobec tego moze chodzic o moje złe decyzje lub obawy?Przypomniało mi sie po tym ,że potem tej samej nocy miałam sen ,ze połamało mi sie kilka zębów..Co za noc?Czy może to miec zwiazek z moim odmiennym stanem i tym ,że oczywiscie nieustannie sie o cos martwie?

Napisano

Skoro tak Ci przyszło na myśl - to widocznie jedno z drugim może mieć jak najbardziej związek.

Ogónie utrata zębów może zapowiadać stratę w realu.. ale to zalezy od kontekstu czy strata jest negatywna czy pozytywna (jak pozbycie sie problemów)

Napisano

snilo mi sie ze z powodu ciazy połamaly mi sie kawałki zebow... Pamietam uczucie zalu ,ze dentysta drogi hahaha.Mam nadzieje,ze to nieoznacza nic zlego....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...