himera Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Mojemu znajomemu któremu zmarła żona śniło się 3 razy że spotykają się w pięknym ogrodzie ona buja się na hustawce on podjeżdża do niej na motorze i ona mówi do niego by już tak nie cierpiał żeby nie rozpaczal że ma zacząć żyć na nowo. Czy ktoś wie co to może znaczyć?? Czy odbierać to dosłownie?? Z góry dziękujemy za odpowieć!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwiat_zla Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 MAM 2 obiekcje 1.(z doswiadczenia) gdy sni sie jakakolwiek osoba zmarla jest to strzezenie przed jakims zlym zdazeniem,szczegolnie gdy osoba byla zwiazana z sniacym ,osoba zmarla daje znak,ostrzega ( gdy mojej mamie sni si ebabcia albo mi moj dziadek zawsze ktos zachoruje z bliskuch,umrze lub stanie sie cos zlego mniej powaznego typu przykrosc) 2.osoba zmarla daje znak sniacemu aby sie nie martwil staral sobie ulozyc zycie na nowo i byl szczesliwy,chce aby bylo mu dobrze po odejsciu zmarlej,a wie ze nie jest dobrze. serdecznie pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts