Alienee Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Jestem szaleńczo zakochana (zauroczona) w koledze ze studiów :oops: Przez pewien okres czasu spotykalismy sie...ale dręczyło mnie zawsze,że była też...ta trzecia,która usilnie chciała mieć go dla siebie :neutral: jakies dwa miesiące temu miałam sen...śniło mi się,ze właśnie ona mówi,jak to bardzo zazdrości mi,że jestem z tym chłopakiem (choć nigdy w zasadzie nie byliśmy razem tak...naprawde). Teraz,po tych dwóch miesiącach sytuacja bardzo dziwnie się zmieniła...nie tylko z nim nie jestem...ale to właśnie ona jest tą,której sie udało go zdobyć (chyba :neutral: bo do końca tak naprawde nie jestem już niczego pewna) Zastanawiam się...biorąc pod uwagę wcześniejsze i obecne zdarzenia,co mógł wtedy oznaczac ten sen...i czy może on mieć jeszcze jakikolwiek wpływ na przyszłe zdarzenia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikopol Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Sen pokazuje, ze faktycznie o nim myslisz, zejest to osoba Tobie bliska i pragniesz z nim byc,jednakze bardzo obawiasz sie jakichs konfliktow, niedomowien, ktore moglyby wyniknac w zwiazku z ta trzecia osoba. Co do wplywu tego snu, to moge Ci powiedziec, ze sny maja ogromny wplyw na nasze zycie, szczegolnie jesli ktos automatycznie zakoduje sobie w podswiadomosci informacje, jakie odczytal ze snu. Jest to pewne niebezpieczenstwo, wiec jesli Ci naprawde mocno zalezy, a zdaje mi sie, ze tak, wiec powinnas porozmawiac z nim o tej kwestii na powaznie. pozdrawiam i zycze powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts