motorola_e398 Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 Witajcie:) A więc zacznę od razu:) Od 4-5 dni śni mi się , że potrafię się bić , w tych snach umiem robić różne sztuczki typu , odbić się od ściany w powietrzu i kopnąć przeciwnika , dalej unieść nogę wysoko tzn na wysokość głowy i kopnąć drugą osobę w twarz i mnóstwo innych sztuczek ze sztuk walki.... Co to może oznaczać?? Czy to jakiś znak?? Dodam , że chciałbym umieć się tak bić i czy to ma jakiś związek z moimi snami?? Proszę o odpowiedź Pozdrawiam:)
Gość winteer Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 motorola e398 Ja bym się pokusiła o stwierdzenie że prawdopodobnie potrafisz zawalczyć o swoje... albo to taka sytuacja w której w dość szybki sposób umiesz rozprawić się z problemami 0 w każdym razie mozesz się przy tym trochę nagimnastykować
motorola_e398 Napisano 9 Października 2009 Autor Napisano 9 Października 2009 Więc nie ma tak , że będę tak umiał się bić? Czy jest jakiś związek z tym?? Bo szczerze mówiąc chciałbym się tak bić , bo często mnie jacyś kolesie zaczepiają....
shimmy Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 to zapisz się na jakies karate czy cos nauczysz się
Gość winteer Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 Więc nie ma tak , że będę tak umiał się bić?Czy jest jakiś związek z tym?? Bo szczerze mówiąc chciałbym się tak bić , bo często mnie jacyś kolesie zaczepiają.... aaa... więc to zmienia postać rzeczy Skoro tak, to jest to sen strikte życzeniowy i raczej nie ma orzesłania prognostycznego a jedynie odzwierciedla Twoje marzenia, ponieważ chciałbyś się "odgryźć" tym kolegom i pokazać im na co Cię stać
motorola_e398 Napisano 9 Października 2009 Autor Napisano 9 Października 2009 Czyli to nie ma jakiegoś powiązania , że np mam do tego powołanie , że sztuki walki są moją mocną stroną? Kurcze to co zrobić w tej sytuacji? Zrobić tak jak pisze Shimmy? Doradźcie coś , bo mam już dość tych snów...wole żeby mi się coś innego śniło
Gość winteer Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 Jeśli o mnie chodzi, to Shimmy podsunęła Ci świetny pomysł. A co do powołania - ta tego nie wiem, ale wydaje mi się że Ty się tego dowiesz (może nawet wkrótce). Jeśli dobrze zrozumiałam, to te sny Ci się powtarzają - więc chyba nie pozostaje nic innego jak zwróciś na nie swoją szczególną uwagę.... zanim przyśni Ci się następny z tego cyklu
motorola_e398 Napisano 10 Października 2009 Autor Napisano 10 Października 2009 Więc jeśli będzie mi się znowu śnić mam zobaczyć najdrobniejsze szczegóły tak? Zobacze co dzisiaj będzie mi się śnić I chyba zrobię tak jak mówi Shimmy:) ale nie na karate:P coś mocniejszego;) Napiszę jutro w tym temacie czy coś znowu mi się śniło^^ i dziękuję za dotychczasowe wypowiedzi:)
Rekomendowane odpowiedzi