Skocz do zawartości

strzelanina

wiki311

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Od okolo tygodnia dzien w dzien sni mi sie moj byly chlopak, ale w dziwnych sytuacjach,np: ze oboje bierzemy udzial w jakiejs strzelaninie, wszedzie jest pelno pociskow, inny sen to ze odbieram sowje rzeczy z lotniska a on nagle idzie, podchodzi do mnie, chce mnie pocalowac al eja sie odsowam, jeszcze inny to ze przyjezdzam do niego do domu, rozmawiam z jego mama i jakby nigdy nic on mnie zabiera gdzies do jakiegos mieszkania gdzie jets moja znajoma i jego kumple rowniez poczym dowiaduje sie od tej mojej kolezanki ze on podrywa jakies inne dziewczyny. A co jest najgorsze, te sny sa tak realistyczne ze codziennie budze sie w nocy z ciarkami i siedze 10 min zeby ochlonac.

Co ciekawe ostatnio tez mi sie nsilo ze lapie szczury a co przeczytalam w senniku ze onzacza to jakies problemy z ktorymi nie moge sobie poradzic.

Dlatego BARDZO PROSZE o odpowiedz bo naprawde te sny nie daja mi spokoju a chce wiedziec to od kogos doinformowanego co to znaczy!

Napisano

Może nie jestem "doinformowaną" osobą, ale mimo to spróbuję zinterpretować Twoje sny.

Strzelanina może być alegorią Twojego związku - tutaj musiałabym poznać jej szczegóły (kto do kogo strzelał, kto jak się zachowywał itp.). Spróbuj sama jakoś to zinterpretować - jeśli Twój były strzelał do Ciebie, to znaczy, że w Waszym związku od dawna uważałaś go za wroga. Jeśli się za Tobą chował (lub robił coś w tym rodzaju), to znaczy, że boli Cię to, że on miał zawsze w Tobie oparcie, ale Ty w nim - nigdy. Jeśli zaś razem walczyliście przeciw wspólnemu wrogowi, to może oznaczać, że mimo wielu przeciwności był to jednak dobry związek.

Odbieranie rzeczy z lotniska może oznaczać zakończenie tego związku. A jeśli on Ci się narzuca, to może oznaczać, że on nie chciał zakończenia tego związku.

Ostatni sen może oznaczać Twoją sytuację po zakończeniu związku - już nie chcesz tego chłopaka, ale boli Cię to, że tak łatwo się pocieszał.

Mam nadzieję, że moja interpretacja Cię zadowoliła. Pozdrawiam!

Napisano
Witam.

Od okolo tygodnia dzien w dzien sni mi sie moj byly chlopak, ale w dziwnych sytuacjach,np: ze oboje bierzemy udzial w jakiejs strzelaninie, wszedzie jest pelno pociskow, inny sen to ze odbieram sowje rzeczy z lotniska a on nagle idzie, podchodzi do mnie, chce mnie pocalowac al eja sie odsowam, jeszcze inny to ze przyjezdzam do niego do domu, rozmawiam z jego mama i jakby nigdy nic on mnie zabiera gdzies do jakiegos mieszkania gdzie jets moja znajoma i jego kumple rowniez poczym dowiaduje sie od tej mojej kolezanki ze on podrywa jakies inne dziewczyny. A co jest najgorsze, te sny sa tak realistyczne ze codziennie budze sie w nocy z ciarkami i siedze 10 min zeby ochlonac.

Co ciekawe ostatnio tez mi sie nsilo ze lapie szczury a co przeczytalam w senniku ze onzacza to jakies problemy z ktorymi nie moge sobie poradzic.

Dlatego BARDZO PROSZE o odpowiedz bo naprawde te sny nie daja mi spokoju a chce wiedziec to od kogos doinformowanego co to znaczy!

im szybciej zakończysz ten związek w swojej glowie, tym lepiej.

bo jak na razie ten sen to jedno i to samo, w różnych odcieniach.

jakie emocje wywołało w tobie to że on podywa kogoś innego ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...