Nostradamus123 Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 Proszę o interpretację snu: Śniło mi się ze wyrósł mi włos w oku który okropnie mi przeszkadzał. Wyrwanie go było niemożliwe ponieważ było to bolesne i przez to mógłbym stracić wzrok. Włos skróciłem nożyczkami ale w szybkim czasie odrastał i dalej uwierał. Na końcu znalazłem się w szpitalu gdzie miał mi go usunąć chirurg. Ze strachu sie obudziłem
Morelka Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 Cóż... w Twoim śnie dostrzegam jedynie obawę przed czymś, co może Ci tak przeszkadzać. Takie sny czasami mają miejsce i - jak mi się wydaje - nie mają większego związku z rzeczywistością. Pozdrawiam!
Gość winteer Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 Nostradamus123 Moje skojarzenia są takie: myślę że chodzi o taki aspekt lub sprawę, która Ci wręcz "włosem w oku staje" czyli przeszkadza i irytuje ale zbytnio nie masz większych możliwości aby coś z tym zrobić. Chirurg znaczy tyle że prawdopodobnie potrzebujesz czyjejś pomocy w załatwieniu problemu
Rekomendowane odpowiedzi