kajfe Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 Witam jestem tu nowy wiec witam i odrazu przechodzę do rzeczy: Śniło mi się pogrzeb babci <babcia nie żyje od 2 lat> w tym snie chowalismy babcie po raz 2 ( 1 raz w rzeczywistości byl normalnie pogrzeb) trumna nie mogla sie domknąć bo babcia przy złożonych rekach wystawały jej ponad poziom trumny po-czym ożyła i zaczęła coś robić w ogródku później ja widziałem w autobusie jako ducha a później mi powiedziała podchodząc do mnie " idz dalej" co to moze wszystko oznaczac?? PS wczesnie jescze w snie z babcia szedlem do sklepu jak ożyła i sie zapytala czy ja pochowalismy ja odpowiedzialem ze tak a ona nas nazwala glupcami
TransHuman Napisano 13 Października 2009 Napisano 13 Października 2009 Mądrą masz babcię. A gdyby rzeczywiście była lepsza opcja niż pogrzeb?... Zrobiłbyś coś w tym kierunku?... "Idź dalej"...
kajfe Napisano 14 Października 2009 Autor Napisano 14 Października 2009 wiesz babcia chciala być skremowana:(miałem babcie
Rekomendowane odpowiedzi