Jump to content

28 stycznia

Marcin

Recommended Posts

• Administrator

Dyskusja na temat osob urodzonych 28 stycznia :

Nie znosi złośliwości. Jest to natura władcza, niezależna a nade wszystko ceni swą niepodległość i nie chce znosić ograniczeń ani też poddawać się przymusowi. Taki człowiek może daleko więcej zrobić dla ludzi, gdy ma pozostawioną zupełną swobodę działania i opiera się na własnych siłach jedynie, aniżeli gdy jest związany z niepomyślnymi warunkami życiowymi i przez nie ograniczany. Zuchwały, władczy - niełatwo ustępuje w walce. A przy tym jest wyczekujący i nieraz zachowuje się biernie, czekając na rozstrzygnięcie pomyślne dla siebie skomplikowanych sytuacyj życiowych. Trudno go oszukać, gdyż przenika łatwo ludzkie charaktery. Do jego specjalnych właściwości należy doskonałe orientowanie się w chorobach innych ludzi, dzięki czemu może zostać dobrym medykiem. Trafnie zdaje sobie sprawę z najbardziej zawikłanych sytuacji życiowych. Zawód dlań najlepszy taki, który wymaga koncentracji umysłowej i stałej pracy wytrwałej. Największe jednak rezultaty osiągnie w karierze intelektualnej: jako artysta, literat, muzyk, wynalazca. Trzeba dodać, że człowiek urodzony dnia tego jest niezwykle wrażliwy i nie znosi żadnych złośliwości. Niełatwo go rozgniewać, ale najszybciej reaguje na szyderstwo. Wady, jakie powinien starać się przezwyciężyć - to niezdecydowanie, rozproszenie, zbytni pośpiech lub spóźnianie się do zajęcia. Często nie jest z siebie zadowolony i chętnie wszystko odkłada do innego razu. Kobieta urodzona w tym dniu troszczy się o zdobycie majątku i nieraz denerwuje z powodu stanu interesów, lokaty kapitałów lub też zdania innych osób o sobie. Jest ona bowiem niezwykle wrażliwa na opinię. Zarówno mężczyzna jak i kobieta troszczą się wielce o utrzymanie swej władzy i pozycji życiowej, jak i o powagę swego autorytetu.

• 2 years later...

Oj...... mój pierwszy post i już takie intymne zwierzenia...Tak. Ten mój horoskop zgadza się w 100%. Ogólnie Jan Starża Dzierżbicki zrobił kawał dobrej roboty. Od kilkunastu lat sprawdzam wiele osób według tego horoskopu i u ok. 80% zgadza się dokładnie. Ogólnie zauważyłam że albo pasuje cały albo wcale. Może to kwestia poziomu duszy które obserwował autor.

• 2 months later...

Witam, również jestem urodzona 28 stycznia, ale nie wszystko u mnie jest prawdą :)... jeśli chodzi o wrażliwość to sprawdza się w 100% natomiast bardzo szybko się denerwuję to też zależy od danej sytuacji, ale nerwusik ze mnie jest :) również może jeszcze z dwie cechy będą się zgadzać .... Pozdrawiam wszystkich urodzonych tego dnia :D

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...

28 styczen

(WODNIK)

Kto urodził sie dnia 28 stycznia

Oryginalny, samodzielny - nie pozwala sie

ograniczac. Nie znosi złosliwosci.

Jest to natura władcza, niezalena a nade wszystko ceni swa niepodległosc i nie

chce znosic ograniczen ani te poddawac sie przymusowi. Taki człowiek moe

daleko wiecej zrobic dla ludzi, gdy ma pozostawiona zupełna swobode działania

i opiera sie na własnych siłach jedynie, anieli gdy jest zwiazany z

niepomyslnymi warunkami yciowymi i przez nie ograniczany. Zuchwały,

władczy - niełatwo ustepuje w walce. A przytem jest wyczekujacy i nieraz

zachowuje sie biernie, czekajac na rozstrzygniecie pomyslne dla siebie

skomplikowanych sytuacyj yciowych. Trudno go oszukac, gdy przenika łatwo

ludzkie charaktery. Do jego specjalnych własciwosci naley doskonale

orientowanie sie w chorobach innych ludzi, dzieki czemu moe zostac dobrym

medykiem. Trafnie zdaje sobie sprawe z najbardziej zawikłanych sytuacyj

yciowych. Zawód dlan najlepszy taki, który wymaga koncentracji umysłowej i

stałej pracy wytrwałej. Najwieksze jednak rezultaty osiagnie w karierze

intelektualnej: jako artysta, literat, muzyk, wynalazca. Trzeba dodac, e

człowiek urodzony dnia tego jest niezwykle wraliwy i nie znosi adnych

złosliwosci. Niełatwo go rozgniewac, ale najszybciej reaguje na szyderstwo.

Wady, jakie powinien starac sie przezwycieyc - to niezdecydowanie,

rozproszenie, Zbytni pospiech lub spóznianie sie do zajecia. Czesto nie jest z

siebie zadowolony i chetnie wszystko odkłada do innego razu. Kobieta urodzona

w tym dniu troszczy sie o zdobycie majatku i nieraz denerwuje z powodu stanu

interesów, lokaty kapitałów lub te zdania innych osób o sobie. Jest ona bowiem

niezwykle wraliwa na opinie. Zarówno meczyzna jak i kobieta troszcza sie

wielce o utrzymanie swej władzy i pozycji yciowej, zarówno jak i o powage

swego autorytetu.

28 stycznia imieniny obchodza: Agnieszka, Augustyn, Flawian, Ildefons, Julian,

Karol, Leonidas, Piotr, Radomir, Roger, Tomasz, Waleriusz, Waler

• 4 months later...
  • 10 months later...

To dusze artystyczne, potrafiące zauważać zjawiska niedostrzegalne dla innych lub wyprowadzać zaskakujące hipotezy. Myśli ich są może fantastyczne, ale oryginalne i ustawiające optykę pod nowym kątem. Potrafią samodzielnie zgłębiać problemy. Ich możliwości są znaczne. Cieszą się zasłużonym autorytetem w swoim środowisku zawodowym. W osiągnięciu znaczącej pozycji często przeszkadza im zbytnia wrażliwość, niezdecydowanie i brak koncentracji w istotnych momentach.

• 3 years later...
  • 1 year later...

Coś w tych datach musi mieć. Sprawdzałam kilka i mam bardzo bliską znajomą spod tej daty, zgadza się ogromna część, o ile nie całość :)