Skocz do zawartości

Znalezisko,monety,końskie odchody

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zastanawiam sie cóż może oznaczać mój sen.... Polana w lesie , leży śnieg,ja idę za rękę z moim synem (5 lat), idziemy lekko pod górę,i wśród końskich odchodów widzę coś świecącego. Rozgrzebuję to gówno i w środku znajduje mnóstwo różnych monet małych i dużych. Biorę je rękoma ,i wkładam do kieszeni które robią sie coraz większe i większe a tych monet wcale nie ubywa,i wszystkie są w tych ochodach... Dziwny sen... choćby dlatego że nie jestem jakoś specjalnie pazerny na pieniądze ,żyję na średnim poziomie czasem brakuje do pierwszego ale z głodu nie przymieramy.Jeśli można prosić o jakieś konstruktywne wytłumaczenie.Nigdy nie miewałem podobnych snów.

Napisano

Tak mi przyszło do głowy, że to dotyczy ściśle pracy. Tzn poświęcasz, wg Ciebie, za dużo czasu kosztem rodziny (syna) - stąd śnieg jako 'ochłodzenie kontaktów'. A co do monet, znajdują się gdzie znajdują, bo tak naprawdę są tyle warte? Może inaczej: nie są warte tego co musisz robić by je uzyskać? Im więcej czasu pracujesz (babrasz się za przeproszeniem w gównie) tym więcej jest pieniędzy (monet). Niby są piękne, błyszczące ale ubrudzone...Coś za coś.

Ale może niech się jeszcze wypowie ktoś bardziej doświadczony :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...