Skocz do zawartości

Matka, poszukiwanie, dezorientacja, wybuch gazu, pożar...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie... w moim życiu sni mi się dosłownie coś raz na rok... naprawde... nigdy nie miewam mocnych snów a ostatni był tak intensywny że aż mnie to zaciekawiło a więc akcja zaczeła się tak.

w moim poprzednim domu w którym spędziłem dziecinstwo (blok mieszkalny) rozmawiałem z Matką z którą naprawde utrzymuje najmocniejszy kontakt poźniej akcja przeniosła się pod klatke budynku Mama została w domu , rozmawiam z kolegami pod klatką i nagle zaczynam odczuwać dziwny niepokój że coś sie zbliża... że coś jest nie tak jak powinno... niepokój przekształca się w odczuwalny lęk przed "czymś" i nagle zza rogu wybiega sąsiadka Gosia... wiek okolo 50 lat (autentyczna postać z mojego zycia) i zaczyna do nas mówic że szuka zagrożenia krzyczy zebysmy uciekali że zaraz coś się stanie że w powietrzu czuć ulatniający się gaz wszyscy (razem z kolegami) przyjmujemy to z usmiechem na twarzy ale po paru sekundach jak sąsiadka tak biega po osiedlu i panikuje... faktycznie w powietrzu czuć ulatniający się gaz wszyscy rozglądamy się do okoła skąd to się ulatania i nagle potężny wybuch... naprawde ogromny wybuch powalił nas na kolana okazało że gaz ulatniał się w naszej klatce wszystkie szyby wylatują z okien i widze jak budynek w jednej chwili staje w ogniu... spoglądam w "moje" okna i widze że u mnie w mieszkaniu również wszystko się potwornie pali... naprawde koszmarny pożar w jednej chwili uświadamiam sobie ze moja Mama jest w mieszkaniu... i bez chwili zawachania wbiegam w panice do budynku aby ją ratować okropne gorąco wszędzie płomienie... żar... naprawde potężna temperatura... i koniec snu...... budze się...

czy ktoś mi może wytłumaczyć co taki "dziwny" sen oznacza ????

Napisano

myślę że trafiłaś do obszaru astrala, gdzie zbierane sa razem strachy mieszkańców

kamienic z ogrzewaniem gazowym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...