Skocz do zawartości

Czrny szczur!!!

dzumbastc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

snilo mi sie ze robilam jajecznice,wbilam jedno jajko...wbilam drugie i zamiaast jajka wypadl czarny szczur,byl zywy...co to moze oznaczac??

Napisano

dzumbastc

Te jajka skojarzyłam z planami, które postanowiłaś wcielić w życie, jednak może być tak że jedno z nich nie spełni Twoich oczekiwań...

...a gdyby to się miało odnosić do jakiś osób - prawdopodobnie ktoś może się okazać zupełnie inny niż mogłaś się spodziewać.

Skoro robiłaś jajecznicę - możliwe że jakaś "niespodzianka" może popsuć całość... wygląda na to że jakaś sytuacja może spowodować że spodziewane korzyści mogą okazać się mniejsze (we śnie - mniejsza porcja do zjedzenia).

Tylko że tu nasuwa się kilka pytań... czy jesteś w stanie powiedzieć jak sie zachowywał szczur i czy czułas do niego obrzydzenie?... a co najwazniesze - jak Ty się wtedy zachowałaś?

Wtedy będziemy mogły uzupełnić interpretację, albo zmodyfikować to co już napisałam.

Pozdrawiam cieplutko

Napisano

jak się go bałaś czułaś strach, to szczur ten symbolizuje sytuacje w jakiej się znajdziesz nie przyjemną dla ciebie, może kłótnie...

a jeśli odwrotnie to masz przy sobie sojusznika , osobę której możesz ufać.

zwierzęta w snach czasami symbolizują ludzi , towarzystwo w którym się otaczamy..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...