Administrator Marcin Posted February 21, 2006 Administrator Share Posted February 21, 2006 Dyskusja na temat osob urodzonych 9 lutego : Zadowolony ze siebie, usposobiony filozoficznie, zamiłowany w prostym sposobie życia - ma naturę skłonną do samotności. Jego wrażliwość jest tak wielka, że może przejść w mediumiczność. Je- Psychicznie urodziny te wskazują na wierność, prawość, szczerość, dobroć i lojalność. Pełen ekspansji, utalentowany, uprzejmy dla wszystkich - tak urodzony człowiek ma licznych przyjaciół, nierzadko poza granicami kraju. Rady dawane przez niego posiadają wielką wartość. Nieraz zdobywa szacunek ogólny i uznanie publiczne. Czego się strzec winien. Aby sam sobie nie zaszkodził przez swe czyny zbyt pospieszne lub gwałtowne, albo też podróże niepotrzebne i rujnujące. Czekają go również nieporozumienia we współdziałaniu z innymi. Wadą tych urodzin jest pewna apatia moralna, jaką taki człowiek może okazywać, o ile nie jest odpowiednio rozwinięty umysłowo. Lubi odpoczywać i nierzadko nie posiada dostatecznej przedsiębiorczości do skutecznego przeciwstawiania się walkom życiowym. Tam gdzie inni okazują wielką aktywność - on denerwuje się bezskutecznie i nie potrafi opanować swego otoczenia, odkładając ważniejsze decyzje lub zwlekając. Gdy jednak już sobie wszystko uświadomił i opanował całkowicie myślowo sytuację - w takich wypadkach potrafi przejawiać aktywność jak najdoskonalszą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avia Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Tak się złożyło że ja jestem z 9 lutego Zadowolony ze siebie To się w za bardzo nie sprawdziło (chociaż zależy od dnia) usposobiony filozoficznie, zamiłowany w prostym sposobie życia - ma naturę skłonną do samotności A to w pełni oddaje mój charakter Aż się wierzyć nie chce że jest tak trafne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Połączenie nauki z praktyką. Mają szerokie zainteresowania naukowe i dążą do ich efektywnego wykorzystania. Odznaczają się zdrowym rozsądkiem i rozwagą. Posiadają też intuicję i duże wyczucie sytuacji. Nie brak im też zdolności organizacyjnych. Suma tych cech pozwala im wieść życie dostatnie i bez wstrząsów. Na drodze do większych osiągnięć staje im wrodzona powolność oraz brak większych ambicji w tym kierunku. Są uczuciowi, jednak najchętniej wolą przebywać sami, szczególnie podczas pracy naukowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asys Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Ja też jestem z 9 i potwerdzam to co zostało napisane przez Weronę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilczan Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 tak, coś w tym jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1988 Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 bardzo dużo się zgadza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts