Skocz do zawartości

Przeprowadzka do dużego domu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co oznacza mój sen?

Śniło mi się, że dostaje w prezencie dom. Nie nowy ale dość duży. Mój wujek postanowił wyprowadzić się i dał mi w prezencie dom. Przeprowadzałam się do niego, planowałam remont. Na podwórku miałam małe pieski- śliczne szczeniaki. Wszystkie zdrowe i piękne. Było ich z pięć, sześć.

Cieszyłam się z tej przeprowadzki, byłam szczęśliwa. Pokazywałam też rękę mojej siostrze- miałam na niej bąble jak po poparzeniu pokrzywą. Ale nie martwiły mnie one.

Generalnie towarzyszyły temy snu bardzo pozytywne emocje.

Napisano

Czasem to, co wydaje się innym "włożeniem ręki w pokrzywy" okazuje się dla Ciebie bardzo korzystne, a niewygody (wysiłku, bólu) właściwie nie zauważasz.

Dzięki takiemu nastawieniu (takiej naturze) potrafisz osiągnąć więcej (duży dom) niż inni.

To osiągnięcie to coś znaczącego, coś z "duszą" (stary dom), coś co miało znaczenie od dawna; tak jakbyś kontynuowała to, co ktoś rozpoczął - a może to było więcej ludzi na przestrzeni dziejów...

Małe, zdrowe pieski - troskliwie opiekujesz się tymi, którzy będą Cię strzec w przyszłości.

PS. Będzie podatek od darowizny! ;)

Napisano

Bardzo dziękuję :)

Ostatni miałam bardzo trudny okres w pracy- sporo dokuczliwych ludzi. A ta interpretacja jakoś uspokaja i daje nadzieję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...