Skocz do zawartości

Walka z Wampirem

figlarka80

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Jestem nowa na forum dlatego jeszcze nie bardzo wiem jak się po nim poruszać. Nie mniej jednak chciała bym Was serdecznie prosić o zinterpretowanie mojego snu. Śniło mi się że Wampir próbował pewną kobietę pozbawić krwi- nakarmić się nią, nie mam pojęcia co to była za kobieta wiem że była młoda i ciemnowłosa ale kto to nie wiem, nie widziałam jej twarzy. Wampir zahipnotyzował ją i trzymał ją w powietrzu na jednej dłoni drugą trzymał jej szyi, nachylał się już nad nią kiedy ja wpadłam do pomieszczenia w którym się znajdowali i krzyknęłam by ją oszczędził i wziął mnie ( w tym śnie też miałam jakieś nadprzyrodzone moce nie wiem czy tez czasem nie byłam wampirem ale dobrym - o ile są takie :) ) wiedziałam że sobie z nim poradzę , że nie poddam się jego hipnozie , wpadłam w jakiś trans i pokonałam go, wypychając go przez okno poranił się o szkło, gdy wyjrzałam przez nie ujrzałam stado młodych pingwinów :) .

Kompletnie nie wiem co to ma znaczyć.

Z góry dziękuję za Wasze interpretacje.

Edytowane przez figlarka80
Napisano

figlarka80

Taki sen moze świadczyć o poswięceniu dla kogoś albo w obronie kogoś... to co mi się nasuwa, to możliwe że będąc swiadkiem jakiejś niesprawiedliwości możesz się za kimś wstawić.

A nadprzyrodzone moce mogą symbolizować pewność siebie dzieki której może Ci się udać unieszkodliwić osobe która może wyrządzić krzywdę

Napisano

Witaj,

Dziękuję za Twoja interpretację mojego snu :) Pozdrawiam.

Napisano

Thanks for capitalizing the word Vampire! ;)

A więc chcesz, żeby Wampir Cię wziął, tak? ;)

I mówisz, że sobie poradzisz, tak? ;)

[Powyżej to pół-żart of course, ale może Cię ten temat jednak jakoś interesuje - link w podpisie - sprawdź.]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...