cirilla Napisano 22 Października 2009 Napisano 22 Października 2009 Od około tygodnia snia mi sie kazdej nocy jakies historie zwiazane z trupami. Dzis w nocy snilo mi sie ze potracilam 6 ludzi i 4 zabilam, Obcielam im konczyny i zastanawialm sie gdzie schowac tlow, wczesniej pocielam skore zeby wyleciala krew .. Wczesniej snila mi sie wyprawa.. ktore zakonczyla sie w domu pogrzebowym..na srodku lezala trymna wypelniona woda .. jesli ktos sie w niej polozyl zamieniala sie w czarny plyn i znikała.. Snil mi sie takze moj wlasny wypadek samochodowy .. niby nic groznego ale niesamowicie plakalam i w snie i w rzeczywistosci ,tak jakbym kogos zabila.. Dodam ze jestem lagodna, normalna dziewczyna, mam 20 lat. Nikogo nigdy nie skrzywdzilam, nawet nie potrafie prowadzic auta.. nie lubie krwii,ran , zadnych horrorow, zadnych kosmitow, potworow... wielu rzeczy sie boje . Czy wszystkie te sny moga dotyczyc jakiejs jednej sprawy ? Mozecie mi jakos pomuc to wszystko wyjasnic ,bo poprostu moje noce zrobily sie strasznie nieprzyjemnie ;/ ..
Sephira Napisano 22 Października 2009 Napisano 22 Października 2009 cirilla, takie sny w ogólności mogą świadczyć o tym, że coś Cię trapi. Dzis w nocy snilo mi sie ze potracilam 6 ludzi i 4 zabilam, Obcielam im konczyny i zastanawialm sie gdzie schowac tlow, wczesniej pocielam skore zeby wyleciala krew .. Odcinanie kończyn może wskazywać na bardzo silną chęć odcięcia się od kogoś/czegoś, zerwania kontaktów. 4 i 6 to liczby parzyste, znamionują więc wewnętrzną harmonię, której być może po prostu ostatnio Ci brakuje zwłaszcza w odniesieniu do nowych planów i przedsięwzięć. Wczesniej snila mi sie wyprawa.. ktore zakonczyla sie w domu pogrzebowym..na srodku lezala trymna wypelniona woda .. jesli ktos sie w niej polozyl zamieniala sie w czarny plyn i znikała.. trumna może świadczyć o chęci pogrzebania pewnych treści. Woda w tej trumnie odzwierciedla Twój stan umysłu, który ktoś po prostu mąci, mieszając się w Twoją przeszłość. Snil mi sie takze moj wlasny wypadek samochodowy .. niby nic groznego ale niesamowicie plakalam i w snie i w rzeczywistosci ,tak jakbym kogos zabila.. Wypadek samochodowy często oznacza nagłe zahamowanie Twoich poczynań. Płacz we śnie często służy rozładowaniu tłumionych emocji.
Rekomendowane odpowiedzi