Administrator Marcin Posted February 21, 2006 Administrator Share Posted February 21, 2006 Dyskusja na temat osob urodzonych 22 lutego : Można na nim polegać. Chociaż jego natura jest dość bierna - to jednak gdy zabierze się do pracy i wciągnie w jej tryby - można wówczas podziwiać jego zręczność i niezwykle skuteczne metody postępowania. Potrafi bowiem połączyć wszystkie, nawet nieskoordynowane części w jedną całość. Urodziny te obdarzają darami ducha i wybitnymi zdolnościami umysłowymi. Taki człowiek interesuje się szerszymi zagadnieniami, a wszystko co dotyczy filozofii, metafizyki i budowy wszechświata - wywiera nań wpływ przyciągający. Sympatyczny w obcowaniu, dobrotliwy, serdeczny - ma zazwyczaj wielu przyjaciół. Można mu powierzyć najgłębsze tajemnice - nie zawiedzie niczyjego zaufania. Wadą jego jest chęć użycia, co może się zwłaszcza przejawiać w kierunku kulinarnym. Nie zawsze jest uważny i niezbyt porządny. Potrafi również przejawiać upór i samowolę. Dzięki własnej nieostrożności może być narażony na straty. W gruncie rzeczy jest to jednak dobry człowiek. Jako wspólnik w interesach lub sprawach społecznych może być bardzo pożyteczny dzięki swej intuicji, przenikliwości i może zrównoważyć swych bardziej aktywnych partnerów. Jak wychować dziecko urodzone w tym dniu. Bardzo ważną rzeczą jest uchronienie go od złego towarzystwa, bowiem zły przykład może na nie podziałać fatalnie. Toteż rodzice i wychowawcy powinni je chronić starannie przed złymi wpływami - ma ono bowiem pewne właściwości mediumiczne, dzięki którym grozi mu niebezpieczeństwo utraty własnej woli. Tak długo póki wreszcie nie podrośnie i nie nauczy się czynić trafnego wyboru w sprawach życiowych - powinni wychowawcy nim kierować i osłaniać je przed niebezpieczeństwami. Gdy raz bowiem dostanie się pod jakiś wpływ - z powodu słabej woli i poddającego się charakteru - nie potrafi się spod tego działania wyzwolić, a przez podleganie obcej woli może sobie zepsuć całe życie. Ponieważ natura takiego dziecka jest wrażliwa i bierna - jest ono zatem zależne od swych kaprysów. Wychowawca musi dążyć do tego, aby w dziecku rozwinąć zamiłowanie do systematycznej pracy i spotęgować siłę woli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
margo21 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 trafione w dziesiątkę 99% prawda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stokroti Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 ciekawe czy pasuje do 17.07... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uferlos Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 (edited) witam= trudno okreslac w %-ale ogolnie opis Ryb trafiony ,jednak b.duzy wplyw na cechy kazdego znaku ma Ascendent-wrecz podwalinowe,ja jestem tez rybka z 22-ego ,ale w Asc.Lwa i mam pare naprawde waznych cech ,jakie sa obce-lub dalekie Rybie/ w jednym,az nadmiar,ale za to,iz jest to mieszanka rybio-lwia,przez co cecha nabrala ''dodatniej oprawy" Osobiscie jestem przeciwny horoskopom grupowym a w szczeg.gazetowym wrozkom.To profanacja i system komuny ,kazdemu po rowno,hle,hle. Wystarczy roznica czasu a wiec inny Asc.i mamycalkowity klops z rzetelnoscia przekazu,co pokutuje slowem oszustwo,bo dajemu komus nie jego ''osobowosc'' A tak ogolnie to Milego Dnia i...nie tylko! uferlos Edited April 24, 2010 by uferlos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Potrafią zgłębić wiele problemów i zjawisk, a ich filozoficzny umysł podsuwa im koncepcje działań. Interesują się wszystkim co ciekawe, nie do końca rozpoznane, z metafizyką włącznie. Chętni są do pomocy innym, a przynajmniej zawsze mają szczere intencje. Starają się przejść przez życie nie czyniąc nikomu krzywdy. W przyjaźni i małżeństwie są niezwykle lojalni. Lubią korzystać z życia, uważają że wszystko jest dla ludzi. W działaniu są bierni, brak im zdecydowania w czynach. w przypadku krytyki zamykają się w sobie i tkwią w uporze przez dłuższy czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil Posted May 27, 2011 Share Posted May 27, 2011 Co prawda nie jest to mój horoskop indywidualny ale jako że 22 II i ja się urodziłem to też przeczytałem ten horoskop i ze zdumieniem przyznam że w dużej mierze się ze mną zgadza bynajmniej z mojego punktu widzenia w każdym razie dziękuje za dodanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krysia69 Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Mam siostre urodzona w tym dniu.Pracowita zgadza sie ,ale serdecznosc...?Chec pomocy?Nie znam drugiej tak egoistycznej i chciwej osoby.Zazdrosna,msciwa,lubi sie do wszystkiego wtracac,wszystko wie lepiej.Ciagle jest poszkodowana,wszystkiego jej malo....."niezbyt uwazny i niezbyt porzadny" tez sie niezgadza,to perfekcjonistka w tym co robi...dziwne moj horoskop bardziej sie zgadza 80%,a mojej corki 99%,mojej siostry zas 10-15% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lena75 Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Mój mąż... omega i alfa w jednym mądry i dobry człowiek, spokojny i opanowany, wspaniały ojciec i mąż.Ideał.... Czasami udaje mu sie skutecznie zdeptać innym zapał, odrzuca co inne ,niezrozumiałe....i zdolny leń Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts