mara93nt Napisano 25 Października 2009 Napisano 25 Października 2009 dziś już czwarty raz śniło mi się że jestem z chłopakiem...mam już naprawdę swojego chłopaka, którego bardzo kocham! ale śni mi się, że jestem z chłopakiem, nie wiem kompletnie kto to jest, ale jesteśmy ze sobą...za każdym razem to inny chłopak. Pamiętam, że 2 razy nic między mną a tamtymi chłopakami nie było, ale raz z jednym do czegoś doszło...Teraz śniło mi się, że całowałam się z tym nieznajomym i przytulaliśmy się...jeśli ktoś wie co znaczą te sny i dlaczego śnią mi się takie rzeczy mimo, że już mam chłopaka, proszę o pomoc! ;(
mara93nt Napisano 25 Października 2009 Autor Napisano 25 Października 2009 Proszę...powiedzcie mi o co chodzi w tych snach bo nie dają mi one spokoju ;(
Sephira Napisano 25 Października 2009 Napisano 25 Października 2009 mara93nt, przede wszystkim cierpliwości, interpretacja snu to nie takei hop-siup i nie tylko Ty czekasz w kolejce. Słuchaj, skoro na prawdę kochasz swojego chłopaka to nie powinnaś się takimi snami przejmować, dlaczego wzbudzają w Tobie aż taki niepokój? Zwróć uwagę na tych panów ze snów, może w jakimś stopniu przypominają oni Twojego chłopaka, może jest to po prostu przedstawienie jego pod innymi postaciami, a skąd takie zjawisko? - może po prostu jest to znak, że jeszcze nie wszystko o nim wiesz, że niektóre jego cechy, zachowania są dla Ciebie obce, może kiedy poznasz go wystarczająco dobrze zacznie Ci się śnić pod własną postacią.
Rekomendowane odpowiedzi