kudlisekola Napisano 26 Października 2009 Napisano 26 Października 2009 Śniło mi się w sobotę, że jestem na balkonie u mojej mamy i jestem umówiona z mężczyzną który jest zainteresowany "naszą działką budowlaną". Dziwne jest to, że patrzę w dół (4 piętro) a pod balkonem gdzie zawsze stały dwa śliczne domki jest pusto nie ma nawet fundamentów są tylko doły jakby domki zostały wyrwane z gruntu. Schodzę na dół i przychodzi ten mężczyzna i krzyczy na mnie i się głośno ze mnie wyśmiewa, że ja mu chcę za "taką" cenę chcę tę działkę sprzedać!!! Zaczynam go bić i gryźć ....masakra.budzę się P.S chcę sprzedać faktycznie działkę i jest zainteresowany i chćę kupić domek. Co sen oznacza?
Gość alathea Napisano 26 Października 2009 Napisano 26 Października 2009 jest prawdopodobne, ze to zobrazowanie twoich obaw, niepokojow - we snie domkow nie ma, poniewaz jesli nie sprzedasz dzialki, to nie kupisz domku (w realu), a co do wysmiewania ceny (sen) - w rzeczywistosci tez ma to swoje uzasadnienie, boisz sie, ze jest za wysoka i popadasz juz w lekka panike, ze transakcja nie dojdzie do skutku
kudlisekola Napisano 26 Października 2009 Autor Napisano 26 Października 2009 żebyś wiedziała, że wpadam w lekką panikę
Gość alathea Napisano 26 Października 2009 Napisano 26 Października 2009 wiem, napisalam ci we wrozbie, ze tak bedzie mam nadzieje, ze jej reszta (sprzedaz) tez sie sprawdzi buziaki :*
Rekomendowane odpowiedzi