Skocz do zawartości

Kleszcz

kasiunia9876

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj w nocy miałam dziwny sen. Śniło mi się, że wyciągałam kleszcza z szyi mojego narzeczonego. Był on ogromny... W miejscu, z którego go wyciągnęłam pozostała wielka dziura... Mój narzeczony leżał nieprzytomny. Kleszcz natomiast "rzucił" się z powrotem na mojego ukochanego, próbując ponownie wejść w jego ciało. Ja natomiast próbowałam kleszcza odciągnąć i "wszedł" on w moją rękę. Próbowałam znaleźć znaczenie tego snu, ale w sennikach pojawia się informacja o kleszczach w uchu, tych które są zgniatane, pełzających po ciele albo na zwierzętach. Nie dopasowałam mojego snu do żadnej z tych interpretacji, więc zwracam się z prośbą o pomoc. Z góry dziękuje,

Kasia.

Napisano

Droga Kasiu, a czy potrzeba sennika żeby stwierdzić w sposób logiczny CZYM jest kleszcz?

Dla mnie jest po prostu pasożytem, żerującym na innym organizmie.

Dlatego tez podejrzewam iż takie znaczenie może on mieć w Twoim śnie. Kleszcz może więc być tutaj symbolem osoby, która w jakiś sposób silnie wykorzystuje Twojego narzeczonego (w Twoim mniemaniu), z dodatkową możliwością wpływania na jego decyzje (tak interpretowałabym miejsce - szyja, która kręci głową, czyli kieruje rozumem).

Czy jest ktoś, komu przypisałabyś taki pasożytniczy sposób bycia?

Napisano

Znalazła by sie jedna osoba, która wpływa na nasz związek i przy niej mój narzeczony zachowuje sie w pewien sposób inaczej.

Dziękuje za pomoc :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...