Skocz do zawartości

Odbicie w lustrze

KamilM93

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Dzisiaj miałem dosyć dziwny sen. Śniło się mnie, że podszedłem do lustra i zobaczyłem swoje odbicie. Niby nic strasznego, ale na nim byłem zupełnie inaczej ubrany niż siebie wyobrażam. W odbiciu miałem założoną bluzę z kapturem. Kaptur miałem założony na głowę i patrzyłem bardzo złą miną, jakbym miał kogoś... zabić... Co to oznacza ?

Napisano

KamilM93, sen w którym widzisz swoje odbicie w lustrze sugeruje Ci jakieś głębsze poznanie samego siebie, gdyż możesz mieć nieco mijające się z rzeczywistością wyobrażenie na swój temat -

(...)ale na nim byłem zupełnie inaczej ubrany niż siebie wyobrażam.

Ubiór może wskazywać na Twoją autoprezentację względem otoczenia, chodzi więc prawdopodobnie o to, że nie do końca pokazujesz siebie takim jakim jesteś, bądź takim jakim chciałbyś być postrzegany.

Pozdrawiam.

Napisano

Może opiszę dokładnie ten sen... Wszedłem do dużego pokoju. Atmosfera była wręcz jak z horroru. Mglisto i bardzo mroczno... Spoglądam w lustrzę i widzę swoje odbicie, które opisałem już. Na jego widok wystraszyłem się...

Wydaję mnie się jeszcze, że moje odbicie trzymało w ręku nóż, ale tego nie jestem w 100% pewien...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...