milenalodz Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 ostatnio bylam u kolegi i pokazal mi zdjecie ktore zrobil mu jego kolega z miska pelna lisci maruhuany jeszcze tej samej nocy snilo mi sie ze mieszkalam jeszcze tam gdzie wczesniej (zanim sie przeprowadzilam) potrzebowalam czegos z barku i ja tam patrze a tam pelno ziola roznych narkotykow az sie wszystko wysypywalo tak tego bylo duzo i po chwili przyszedl ten kolega i zachowywal sie tak jak bysmy tam razem mieszkali itp. nigdzie nie moge znalezc wyjasnienia tego snu mam nadzieje ze ktos wie o co w tym chodzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 milenalodz, ten sen na prawdę wydał Ci się taki ważny? Według mnie to po prostu zwyczajna reakcja na obraz zobaczony w ciągu dnia, zwłaszcza jeśli zobaczenie tego zdjęcia wywołało w Tobie jakieś uczucia, wywarło na Tobie wrażenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milenalodz Posted October 30, 2009 Author Share Posted October 30, 2009 wydaje mi sie wazne bo mam dziwne przeczucie ze cos sie stanie temu koledze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Prawdopodobnie odezwały się Twoje uczucia moralne - zobaczyłaś go w sytuacji niepoprawnej, nieodpowiedzialnej i w naszym kraju wiążącej się z sankcjami prawnymi. Stąd ten niepokój, moim zdaniem. Podświadomie zdałaś sobie sprawę, że głupi wybryk mógłby się nieciekawie dla owego kolego skończyć, gdyby zdjęcie, czy też odpowiednie informacje trafiły w (nie)odpowiednie miejsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maliboo Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 albo tez gleboko w sobie zatstanawiasz sie czy warto sie z takim kolega zadawac, bo mozesz stac sie taki jak on (zejsc na zla sciezke) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts