smashing Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Odpowiem na wszystkie pytania związane z blokadami które się wytworzyły podczas pierwszych prób medytacji.Blokady skutkują tym że nie potrafimy poczuć, osiągnąć oczekiwanego stanu umysłu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 a jaki jest oczekiwany stan umysłu podczas medytacji ? po drugie, w jakiej metodzie medytacji czujesz się na tyle mocny, by odpowiadać na pytania innych ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg1982Fr Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 kolejny co wlazł i reklame robi... Od badania 30? 50? 100zł? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 e tam. niech się lansuje, od tego jest forum, grunt by się nie lansować na mieszaniu ludziom we łbach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smashing Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 a jaki jest oczekiwany stan umysłu podczas medytacji ? po drugie, w jakiej metodzie medytacji czujesz się na tyle mocny, by odpowiadać na pytania innych ? Każdy z nas czegoś oczekuje czy o tym wie czy nie.Każdy z nas ma swoje cele i pragnienia. Nie mam zamiaru się z Tobą mocować.Moim pragnieniem jest pomóc innym.Nie mam zamiaru się reklamować ani zdradzać kim jestem . Pomaganie sprawia mi przyjemność. Czekam na tych którzy mają problemy, a słowne utarczki?Proszę nie w tym temacie. Pozdrawiam -=Smashing=- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dharma Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 (edited) miło, że oferujesz swoja pomoc Mam do Ciebie pytanko, ale to na PW ) pozdrawiam. edit. hmmmm to sie pospieszylam;( do Ciebie nie można jeszcze wysyłac PW. szkoda. Edited November 2, 2009 by Dharma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dharma Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 <przytul> Dziękuje za rozmowe ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przegrany Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 co zrobic jak sie wybije z rytmu i nie mozna wpasc w trans? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dab Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 wiesz jak zyli mnisi? to poczytaj sobie a zobaczysz jak to sie dzialo ze oni potrafili robic to za kazdym razem a Tobie nie wychodzi za drugim razem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 co zrobic jak sie wybije z rytmu i nie mozna wpasc w trans? nie traktuj transu jako stanu zero-jedynkowego, tylko płynnego, jak zapadanie w sen. btw, trans z medytacją ma mało wspólnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dab Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 aj wycieles nie to znadnie. chodzilo o to ze picie alka palenie czy uleganie naloga czy czego kolwiek innemu zakluca te czynnosci, nic dodac nic ujac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts