smashing Napisano 31 Października 2009 Napisano 31 Października 2009 Odpowiem na wszystkie pytania związane z blokadami które się wytworzyły podczas pierwszych prób medytacji.Blokady skutkują tym że nie potrafimy poczuć, osiągnąć oczekiwanego stanu umysłu. Cytuj
sosnowiczanin Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 a jaki jest oczekiwany stan umysłu podczas medytacji ? po drugie, w jakiej metodzie medytacji czujesz się na tyle mocny, by odpowiadać na pytania innych ? Cytuj
Greg1982Fr Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 kolejny co wlazł i reklame robi... Od badania 30? 50? 100zł? Cytuj
sosnowiczanin Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 e tam. niech się lansuje, od tego jest forum, grunt by się nie lansować na mieszaniu ludziom we łbach. Cytuj
smashing Napisano 2 Listopada 2009 Autor Napisano 2 Listopada 2009 a jaki jest oczekiwany stan umysłu podczas medytacji ? po drugie, w jakiej metodzie medytacji czujesz się na tyle mocny, by odpowiadać na pytania innych ? Każdy z nas czegoś oczekuje czy o tym wie czy nie.Każdy z nas ma swoje cele i pragnienia. Nie mam zamiaru się z Tobą mocować.Moim pragnieniem jest pomóc innym.Nie mam zamiaru się reklamować ani zdradzać kim jestem . Pomaganie sprawia mi przyjemność. Czekam na tych którzy mają problemy, a słowne utarczki?Proszę nie w tym temacie. Pozdrawiam -=Smashing=- Cytuj
Gość Dharma Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 (edytowane) miło, że oferujesz swoja pomoc Mam do Ciebie pytanko, ale to na PW ) pozdrawiam. edit. hmmmm to sie pospieszylam;( do Ciebie nie można jeszcze wysyłac PW. szkoda. Edytowane 2 Listopada 2009 przez Dharma Cytuj
Gość Dharma Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 <przytul> Dziękuje za rozmowe ) Cytuj
Przegrany Napisano 3 Listopada 2009 Napisano 3 Listopada 2009 co zrobic jak sie wybije z rytmu i nie mozna wpasc w trans? Cytuj
dab Napisano 3 Listopada 2009 Napisano 3 Listopada 2009 wiesz jak zyli mnisi? to poczytaj sobie a zobaczysz jak to sie dzialo ze oni potrafili robic to za kazdym razem a Tobie nie wychodzi za drugim razem. Cytuj
sosnowiczanin Napisano 4 Listopada 2009 Napisano 4 Listopada 2009 co zrobic jak sie wybije z rytmu i nie mozna wpasc w trans? nie traktuj transu jako stanu zero-jedynkowego, tylko płynnego, jak zapadanie w sen. btw, trans z medytacją ma mało wspólnego. Cytuj
dab Napisano 4 Listopada 2009 Napisano 4 Listopada 2009 aj wycieles nie to znadnie. chodzilo o to ze picie alka palenie czy uleganie naloga czy czego kolwiek innemu zakluca te czynnosci, nic dodac nic ujac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi