dea86 Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 Witam Prosze o horoskop Ja Ryby 06-03-1986 On Skorpion 11-11-1984 Cytuj
doty Napisano 4 Listopada 2009 Napisano 4 Listopada 2009 Pani RYBY i Pan SKORPION Silne więzi. Subtelna i łagodna, pełna kobiecego wdzięku Ryba jest ucieleśnieniem jego marzeń o idealnej partnerce. Zaborczy i pobudliwy, czasem szorstki Skorpion nabiera dżentelmeńskich manier. Patrząc na nich można by rzec, iż Ryby łagodzą obyczaje Skorpionów. Zakochany przedstawiciel tego znaku potrafi nieba przychylić ukochanej. A tego może być pewien. Ryby to natury uczciwe i uczuciowe. Gdy kochają to całym sercem, a Skorpion potrafi ich rozpalić jak mało kto. Jak mało kto potrafi również rozgryźć jej introwertyczną naturę. Uspokojony i pewny swego drapieżny Skorpion chowa pazurki i staje się idealnym partnerem. Ważniejsze decyzje również będą w jego gestii. Ona zajmie się gustownym urządzaniem domu. Po męczącym i pełnym napięć dniu, zasiądą przed kominkiem i będą snuć lukratywne wizje przyszłości i delektować się wspomnieniami ich pierwszych spotkań. Ich alkowa przesiąknięta będzie erotyką, nie zabraknie w niej kadzidełek, olejków eterycznych, świec i innych niezbędnych rekwizytów. Stanowicie znakomicie dobrane stadło. Świetnie się rozumiecie, czasem bez słów. Wiedziecie spokojne ale jednocześnie bardzo interesujące życie. . Cytuj
Gość Jaga_Wiedzma Napisano 4 Listopada 2009 Napisano 4 Listopada 2009 Ja tez Ci z doświadczczenia własnego powiem, ze to super układ. Cytuj
Gość sheina Napisano 4 Listopada 2009 Napisano 4 Listopada 2009 W takim razie... Ja chce skoprpiona.... ;] Cytuj
Gość sheina Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Mi pozostaje wiec tylko chcenie ;] Cytuj
Atriia Napisano 26 Grudnia 2009 Napisano 26 Grudnia 2009 Ja - Rybka, byłam zaręczona z Baranem, ale dopiero przy Skorpionie odnalazłam szczęscie Cytuj
HoroskopDzienny.pl Napisano 26 Grudnia 2009 Napisano 26 Grudnia 2009 Ryba i Skorpion to bardzo magiczne połączenie... Cytuj
pessotto Napisano 18 Stycznia 2011 Napisano 18 Stycznia 2011 ja ryba 01.03.1981 on skorpion 25.10.1977 a mąż waga i powiem ze sądziłam przez te lata ze waga zawsze moja doputy niepoznałam skorpiona... ah Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi