ankaa Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 Sni mi sie ze jestem na brzegu oceanu i stoje w wodzie, widze olbrzymia fale, ktora sie zbliza .Jestem tym widokiem bardzo zaskoczona, zdziwiona i troche przerazona ... i wtedy slysze glos z prawej strony mowiacy mi do ucha... musisz skoczyc w podstawe fali ( w dol) to sie uratujesz i skakam kierujac sie uslysznymi slowami. I wtedy sie budze. Sen jest w pelni kolorowy taki realny. Sen ten powtorzyl mi sie juz pare razy w odstepie kilku dni.
Sephira Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 ankaa, taka fala zmierzająca w Twoją stronę może symbolizować jakieś Twoje najbliższe perspektywy, które wzbudzają w Tobie niepokój. Jakieś kłopoty na horyzoncie? Ktoś Ci może doradzać w tej materii, a ponieważ Ty sama nie masz pomysłu jak sobie z tym poradzić, słuchasz cudzych wskazówek, choć prawdopodobnie możesz co do nich mieć mieszane uczucia i zastanawiasz się jak to wszystko się może skończyć (dlatego budzisz się, nie wiesz co dalej). Dużą dozę niepewności tutaj widzę.
Rekomendowane odpowiedzi