Emil89 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Witam troche troche chaotyczny był ale postaram się jak najlepiej opisac Śniło mi się że jechałem służbowym autem w pewnym momencie gwałtownie musiałem zachamowac Samochód zamną dobił domnie wyszedł gośc i wmawiał mi że to moja wina i wszyscy ludzie dookoła popierali go każdy miał mine jak bym chciał ich oszukac tłumaczyłem im że to jest jego wina a w miedzy czasie oni odwrócili moje auto kiedy i to nie pomogło to wzieli i odjechali moim autem jesli jest to ważne domy były w stylu egipckim po chwili kiedy szukałem po mieście auta koledzy wołali mnie abym znimi pojechał gdzieś pociągiem zaczołem się znimi zbierac kiedy przypomniałem se że mam ważniejszą sprawe na głowie i poszedłem szukac dalej wyszedłem ze stacji i zobaczyłem zaparkowany samochód którym własnie babka odjerzdzała spotkałem gliniarzy i znimi porozmawiałem na ten temat powiedzieli mi grzecznie że też mają problem z miejscową ludnością nagle miałem przeskok na inną sytuacje w drugiej sytuacji znalazłem się w domu Siostry a jak zszedłem po schodach to znalazłem się na lotnisku gdzie spotkałem koleżanke z Gimnajzum odprowadzałem ją kiedy ona zaczeła się kłaśc pod busa na poboczu na siłe aby bus ją potrącił i wrezultacie tak się stało zaczeła krwawic probowałem zadzwonic na policje ale za chiny nie potrafiłem i tu się zaczyna trzecia scena znalazłem się na rynku w mojej miejscowości poszedlem do restauracji z kumplami gdzie w rezultacie taka nie istnieje nie wiem skąd mi się to wzieło chce kupic se jedzenie i szukam pieniędzy niemoge znaleśc a byłem pewny w 100 % że mam w spodniach to nagle się okazało że ja w majtkach biegam hahaha jeśli ktoś by mógł spróbowac zinterpretowac to bardzo był bym wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uśmiechnięty kłamca Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Dobra to jest proste. Tylko lepiej by było jak byś to napisał w jakiś akapitach albo najlepiej odzielnie bo to jest kilka snów a nie jeden. Ja ci tego nie zinterpretuje bo i tak mój post zostanie usunięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts