gosiek02 Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 Bardzo bede wdzieczna za pomoc w interpretacji. Pytanie bylo czy Pan X pozbedzie sie problemow finansowych ?w jakim czasie ? wyszla IWAZ-RAIDO-LAGUZ. moja podroz z runami dopiero sie zaczyna i dlatego bede wzieczna za pomoc...czy powinnam dobrac 4 karte by sprawdzic czas oczekiwania? Cytuj
Gość Sowilo92 Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 Wg mnie to sytuacja szybko się rozwiąże i raczej pozytywnie...Laguz mówi tutaj o zharmonizowaniu tej sytuacji i o jej ustabilizowaniu...warto byłoby także wsłuchać się w podpowiedzi intuicji.....jeżeli nie wystarcza Ci informacja, że sytuacje rozwiąże się szybko (Raido) to dołóż czwartą runę....i na przyszłość rada....najpierw poznaj runy, a dopiero później wróż... Cytuj
gosiek02 Napisano 2 Listopada 2009 Autor Napisano 2 Listopada 2009 dziekuje ci za twoja odpowiedz. wlasnie w ten sposob zinterpretowalam tez ten rozklad. ale dlatego ze to moje poczatki to wolalam sie upewnic i spytac kogos kto dluzej sie zajmuje runami . Sowilo z runkami sie juz zapoznalam chociaz jeszcze duzo przede mna..By poznac je blizej i lepiej je wyczuc,chcialam rozlozyc karty dla siebie . Ale chyba robily "mi psikusa" gdyz wszystko wychodzilo na odwrot. I temu padlo pytanie mojego przyjaciela. Czy tobie kiedys zdazylo sie cos takiego ? ze runy nie chcialy odpowiedziec ? pozdrawiam i dziekuje za pomoc Cytuj
gosiek02 Napisano 3 Listopada 2009 Autor Napisano 3 Listopada 2009 Zosiu dziekuje rowniez za twoja opowiedz. Wszystkie wyszly w pozycji prostej . Cytuj
Gość Sowilo92 Napisano 3 Listopada 2009 Napisano 3 Listopada 2009 dziekuje ci za twoja odpowiedz. wlasnie w ten sposob zinterpretowalam tez ten rozklad. ale dlatego ze to moje poczatki to wolalam sie upewnic i spytac kogos kto dluzej sie zajmuje runami . Sowilo z runkami sie juz zapoznalam chociaz jeszcze duzo przede mna..By poznac je blizej i lepiej je wyczuc,chcialam rozlozyc karty dla siebie . Ale chyba robily "mi psikusa" gdyz wszystko wychodzilo na odwrot. I temu padlo pytanie mojego przyjaciela. Czy tobie kiedys zdazylo sie cos takiego ? ze runy nie chcialy odpowiedziec ? pozdrawiam i dziekuje za pomoc Wiesz co, a może za bardzo się stresujesz przed wróżeniem?....może za bardzo boisz się odpowiedzi jaką otrzymasz....wycisz się jak najbardziej przed wróżeniem....odpręż... Cytuj
gosiek02 Napisano 3 Listopada 2009 Autor Napisano 3 Listopada 2009 dziekuje....moze i masz racje? medytuje z runami nim zaczne ja rozkladac ale moze jednak za bardzo sie przejmuje :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi