agatka1 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 proszę o interpretację snu. Co to znaczy jak śnią się źle obcięte włosy u kogoś. Są bardzo krzywo obcięte tak jakby poszarpane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dharma Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 może Ty żerujesz na kimś czerpiesz korzyść z tej znajomości.? albo odwrotnie ktoś wykorzystuje Ciebie. Przemyśl lub rozejrzyj sie w okolo. To jest symbol smutku i straty, może tez uszczerbku na zdrowiu psychicznym. P.S to tylko gdybanie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Ja mam nieco odmienną koncepcję, ale przede wszystkim sen jest zbyt słabo opisany. agatka1, ważne jest o czyje włosy chodzi, kim jest dla Ciebie ta osoba i czy w ogóle ją znasz. Jeśli tylko widzisz źle obcięte włosy, a nie sama je komuś tak brzydko obcięłaś, to nie pasuje mi tutaj interpretacja powyższa. Może to w ogólności oznaczać tyle, że zauważasz w kimś pewne mankamenty, wady, które w mniejszym lub większym stopniu nie podobają Ci się. Pozdrawiam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agatka1 Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 moja mama sama obcięła sobie te włosy i pokazywała mi jak wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 No a jak jest w rzeczywistości? Może Twoja mama (a może Ty sama) podjęła ostatnio jakieś działanie, które okazało się dla niej niekorzystne (z Twojego punktu widzenia)? Może wprowadziła w swoim życiu jakieś zmiany (nie chodzi o wygląd), których Ty nie pochwalasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts