Kalinkaa Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Witam ! ...śniło mi się, że po ziemii krążył dorodny lew, sierść miał bardzo lśniącą wpadającą z rudego w jasny brąz, lew atakował jakieś osoby, ja aby się przed nim uchronić wspinałam się jeszcze z drugą osobą na bardzo wysokie ściany zbudowane z takich miękkich materacy...w śnie towarzyszyło mi uczucie ogromnego strachu przed tym lwem...i wisząc na tej ścianie obserwowałam z góry jak krązy w kolko na dole. ...sen ten spędza mi sen z powiek...bardzo prosze o pomoc w zinterpretowaniu go...pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vesanya Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 zwierzęta we śnie czesto oznaczają nasze tłumione popędy, potrzeby emocje:) zastanow się czy nie tłumisz w sobie jakiejś agresji wobec otoczenia ? bądż też chęci jakiegoś działania, ekspresji, ale blokujesz to w sobie albo od tego uciekasz? Tłumiona potrzeba przybiera postać lwa, który atakuje i domaga się uwagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalinkaa Posted November 3, 2009 Author Share Posted November 3, 2009 Vesanya Twoja odpowiedź zgadza się z moimi odczuciami agresja wobec otoczenia to na pewno nie jest ale fakt faktem że uciekam od niektórych spraw i cały czas staram się nad tym zapanować...bardzo dziękuję za pomoc w interpretacji snu ...teraz już wiem dokładnie do czego się odnieść...Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vesanya Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Cieszę się, że odkryłaś w czym rzecz:) powodzenia i również pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts