Roberto_80 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Witam. Mam prośbe o zinterpretowanie snu: już któryś raz z rzędu śnią mi się wyrastajace zęby u mojego dziecka, dziecko się usmiecha i wiadać kilka snieżnobiałych zębów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dharma Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 może jakieś nowe dziecko szykuje sie na przyjście na świat w Twojej rodzince? ogolnie to dobry znak. pomyślność w zyciu rodzinnym. jeżeli sprawy rodzinne były w złym stanie teraz to się polepszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babyjoanna Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Witaj, sny o zębach z reguły nie wróżą nic dobrego, raczej kłopoty. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Powiedziała co wiedziała... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto_80 Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 "Powiedziala co wiedziala " to wkoncu jak jest z tym snem ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Słuchaj Drahmy2, wyrastające piękne, białe zęby to zdecydowanie dobry znak świadczący o polepszeniu warunków, zyskach materialnych. A babyjoanna powiedziała co wiedziała. A znacznie lepiej jest wiedzieć co się mówi niż mówić co się wie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babyjoanna Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 hmm, nie jestem wróżką ale moje sny się sprawdzają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 No tak, ale nie o Twój sen tutaj chodzi. Każdy człowiek posługuje się we śnie nieco innym kodem symboli i na to trzeba wziąć ogromną poprawkę. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts