anuska13 Napisano 3 Listopada 2009 Napisano 3 Listopada 2009 śniłam ostatnio że stoję nad brzegiem rzeki z trzech stron otaczał ją gęsty las obok mnie stał mój tata, po drugiej stronie widziałam brata i nieżyjącego już dziadka rzeka była spokojna tata zaczął się zastanawiać czy jest głęboka a ja powiedziałam że ją przepłynę weszłam do rzeki która przy brzegu była płytka z czasem stawała się coraz bardziej głęboka z trudem utrzymywałam sie na wodzie i wtedy zobaczyłam że mój tata też płynie ale on starał się zepchnąć mnie głębiej zaczynałam sie topić ale ostatkiem sił dopłynęłam do brzegu dziadek i brat stali cały czas na skraju lasu i tylko się przyglądali miałam również drugi sen: siedziałam w domu wtedy przyjechał znajomy z którym prawie nie rozmawiam w realnym życiu ubrany był w garnitur i chciał mnie zabrać na imprezę powiedziałam że nie jestem ubrana odpowiednio ale on chciał mnie zaciągnąć siłą do samochodu powiedziałam wtedy żeby poczekał a ja się ubiorę ubierałam się bardzo długo w pewnym momencie uświadomiłam sobie że minęły 2 godziny a ja nie jestem w stanie się ubrać ale ten chłopak na mnie czekał bardzo chciałam zdążyć spieszyłam się ale nie mogłam się ubrać mam nadzieje że pomożecie je zrozumieć
Rekomendowane odpowiedzi