Administrator Marcin Posted February 21, 2006 Administrator Share Posted February 21, 2006 Dyskusja na temat osob urodzonych 24 marca : Pragnie być pionierem i zajmować stanowisko wybitne. Ma dużo inicjatywy - ale znacznie mniej wytrwałości w wykonaniu zamierzonych projektów. Woli sam wydawać rozkazy aniżeli je otrzymywać od innych. Gdy jednakże dostanie ścisłe dyspozycje - aczkolwiek czyni to z pewną niecierpliwością - wypełnia je z wielką energią. Impulsywny, drażliwy, samowolny, agresywny - odznacza się niezwykłą ambicją, a opozycja pobudza go tylko do większych wysiłków i gniewu. A jednocześnie mimo swego uporu - potrafi równie szybko się czymś zaciekawić - jak również nagle stracić wszelkie zainteresowanie i popaść w całkowitą obojętność. Jest to natura pierwotna, z upodobaniem prowadząca życie wiejskie. Nie można powiedzieć, aby okazywał dużą chęć do nauki - ale posiada za to wiele wrodzonego rozsądku. Często szorstki i bez kultury - mimo to okazuje dobre serce i dużo uczucia. Cechuje go nadmiar sił życiowych, nie ujętych w karby. Zawód dlań najlepszy taki, w którym podstawę stanowi szybki obrót pieniężny. Urodziny te dają dobrych sportowców, wojskowych, architektów, aktorów, rysowników, administratorów, pośredników lub handlowców. Wady tych urodzin - to nieokrzesanie, szorstkość, nieszczerość. Trudno polegać na takim człowieku. Skłonny do marnotrawstwa - więcej wydaje, aniżeli zarabia; próżny jest jak paw, a w życiu rozprasza zarówno swe siły fizyczne jak i majątek. A jednak - szczęście uśmiechnie mu się mimo wszystko, a życie przyniesie mu w dani swe szczodre dary. Nie będzie to jednak rezultatem jakichś jego specjalnych zasług, lecz po prostu - dziełem szczęśliwego przypadku. Zdrowie człowieka urodzonego w tym dniu jest doskonałe, a ciało zdrowe i mocne. Może jednak zawsze sobie zaszkodzić przez przepracowanie i niepokoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorota-sz6 Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 98% prawdy nie wiem czy stety czy nie bo właśnie urodziłam się 24 marca i ten szczery opis trochę mnie zawstydza - cóż trzeba nad sobą popracowac :chytry_na: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maleństwa Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 muszę przyznać, ze opis chyba trafiony:)))))) dużo się zgadza...znam taką osobę))))pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werona Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Zdolni i ciekawi świata. Lubią zgłębiać tajemnice materii. Czasami dochodzą do odkrywczych wniosków. Są energiczni i niezwykle ambitni. To osoby z dużą inicjatywą. Ich słabością jest brak wytrwałości i uleganie zwątpieniu co do skutecznego końca przedsięwzięć. Trudno jest ich ująć w karby, gdyż mają skłonność do samowoli. Pod wpływem krytyki zachowują się nieraz agresywnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClaudiaB Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Prawda w 60 proc. Jestem zbyt szczera, cholernie oszczędna. Nie lubię wsi. Uwielbiam się uczyć. Nie jestem szorstka nawet jak czasem bym chciała. Jestem chamska dla chamskich i kulturalna dla kulturalnych. Reszta prawda W dniu 23.09.2010 o 08:57, werona napisał: Zdolni i ciekawi świata. Lubią zgłębiać tajemnice materii. Czasami dochodzą do odkrywczych wniosków. Są energiczni i niezwykle ambitni. To osoby z dużą inicjatywą. Ich słabością jest brak wytrwałości i uleganie zwątpieniu co do skutecznego końca przedsięwzięć. Trudno jest ich ująć w karby, gdyż mają skłonność do samowoli. Pod wpływem krytyki zachowują się nieraz agresywnie. Konstruktywna krytyka to coś dzięki czemu sie uczę i co doceniam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts