budynik Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Mam nadzieję,że ktoś pomoze mi zinterpretować ten sen ;| Śni mi się często,że jestem obmacywana przez znajomych mi chłopaków. Obmacywana to mało powiedziane....czasem to wygląda jak próba gwałtu. Lecz ciagle jestem w ciuchach. -pierwszy taki sen- leżę na schodach u mnie w domu z kolegą,z którymś kiedyś kręciłam. Całujemy się , on dotyka mnie w różnie miejsca(tak , właśnie tam też). NAgle słyszę, że do domu wchodzi moja mama i przestraszeni przerywamy. -2. nie pamiętam. -3 i 4 były podobne,tyle że jeden z kolegą z klasy,a 2. ze znajomym,którego nie lubie-toczy sie normalna rozmowa lecz nagle on zacyzna mnie dotykać , usiłuje mnie pocałować,odmawiam,mimo wszystko przyciaga mnie do siebie i jest bardzo natrętny. Próbuje mnie rozebrać,dotyka mnie... lecz ja odmawiam,nie mogę bo jestem juz w stałym związku. Proszę o wytłumaczenie,dlaczego snia mi sie takie rzeczy Jestem w zwiazku . Z chłopakami sama się nie spotykam , tyle co w szkole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dab Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 kiedys interpretowalem podobny sen i dostalem ochrzan ale terez postaram sie nie popelic tego samego bledu. Sadze ze poprostu oni w rzeczywistosci wymuszaja na Tobie Swoje zdanie (w sensie ich) moim zdanie powinnas przestac z bycia pokorna i cicha myszka. powinnas pokazac ze tez masz cos do powiedzenia i nie jestes kims kogo mozna pokazac. Badz BABA Z JAJAMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
budynik Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 kurde ty dobry jesteś bo ja twarda jestem,ale w sumie tlyko z zewnątrz Link to comment Share on other sites More sharing options...
budynik Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 przypomniał mi się ten 2. sen leżę w łóżku z kolegą z klasy,obok mnie koleżanką z kolegą(również z klasy). Tak jakby na dwie pary się podzielilismy. Oni sobą my sobą. W pewnym momencie do prowadzam mojego "partnera" do podniecenia. Ten robi świece i widzę jak jego penis stoi i zaczyna przez to rozpinać się jego zamek od spodni.... A to co znaczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isabella27 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Być może to przez to że masz zboczonych kolegów. Lub coś innego... bo mi ciągle się śni że zombie chodzą po ziemi ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dab Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 przypomniał mi się ten 2. sen leżę w łóżku z kolegą z klasy,obok mnie koleżanką z kolegą(również z klasy). Tak jakby na dwie pary się podzielilismy. Oni sobą my sobą. W pewnym momencie do prowadzam mojego "partnera" do podniecenia. Ten robi świece i widzę jak jego penis stoi i zaczyna przez to rozpinać się jego zamek od spodni.... A to co znaczy? To akurat nie ma az takiego wielkiego znaczenia. bardziej opisuje jak postrzegasz swojego kolege i jak jaki on jest przez swoje zachowanie. przwrotny a zarazem lubiacy poswintuszyc staram sie jak moge i chyba zaczyna mi wychodzic z ta interpretacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
budynik Posted November 5, 2009 Author Share Posted November 5, 2009 wychodzi Ci świetnie ;P masz wiele racji w tym wsyztskim co piszesz ;D gratuluje , pozdrawiam i dzięki ^^ mam nadzieje , ze jeśli keidyś mi się znowu coś rpzyśni niewyjaśnionego , znów pomożesz ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dab Posted November 5, 2009 Share Posted November 5, 2009 pewnie ze tak postaram sie na tyle na ile pomoga mi moje umiejetnosci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts