tania08 Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 A więc mój ostatni sen to był koszmar, którego do teraz sie obawiam a zaczął się tak że jechałam z moja koleżanka pociągiem trzy stacje, zatrzymałysmy sie w miejscu w którym nigdy nie byłam (a wiedziałąm że to jest moje miasto), ktoś przepowiedzial nam na ulicy ze niedługo umrzemy, potem wsiadłysmy do windy która jechała na szoste piętro bardzo wolno i myslalysmy ze to koniec. Potem ona zaprowdziła mnei do starej fabryki po schodach, tam miałysmy kupić narkotyki jednak przy jednych drzwiach spotkalam moja rodzine. Nastepnie uciekalysmy przez jakims facetem, a potem on schwytal moja kolezanke i uwiezil w jakiejs piwny w tej fabryce gdzie byl tylko materac stolek i narkotyki. Ja próbowalam ja ratowac wraz z grupa jakis osob jednak gdy zeszlam do tej piwnicy(gdzie wiem ze strasznie śmierdziało narkotykami) ona sidziala na materacu ja ja wyciagnelam i gdy sie pojawil ten facet ja chcialam go zastrzelic jednak bron byla pusta! On to zaówarzyl i ja ucieklam, ludzie ktorzy zemna byli uciekli i uciekajac facet chcial mnie zastrzelic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 (edited) bardzo prosze nie powielaj postow http://www.ezoforum.pl/prosba-o-interpretacje-snu/3450-regulamin-umieszczania-google-page-rankingosb-o-interpretacje.html czasem na odpowiedz trzeba poczekac Edited November 4, 2009 by alathea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts