zusidlo Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Opowiem od początku. Miałam chlopaka ktory jest piłkarzem. sPOTYKALISMY SIE 1,5 miesiaca ale zmienił klub sportowy i teraz mieszka 200km ode mnie. Straciłam go. Ale cały czas myslę o nim. Dzis mi sie przyśniło, ze czekałam na niego po meczu miało być fajnie. Spotkalismjy sie ja pełna milości do niego, a on oschły. Nie zachowywał sie tak jak zawsze. ten sen był bardzo realny. Az za bardzo teraz siedze w pracy i cały czas myslę co on może znaczyc. Dodam że nie widziałam go od czerwca a coraz bardziej go kocham. Prosze co może znaczyc mój sen??!!
dab Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Twoja podswiadomosc Tobie tlumaczy w snach ze on jest chamem. jednak Ciebie do niego ciagnie.
zusidlo Napisano 6 Listopada 2009 Autor Napisano 6 Listopada 2009 Może tak... Tylko dlaczego cały czas płacze, a jak znasne to go widze.
dab Napisano 6 Listopada 2009 Napisano 6 Listopada 2009 ahh kobiety. po prostu wasza zenska milosc nie wybiera. im wiekszy cham tym bardziej do niego ciagnie. oczywiscie nie wszystkie.
ezoterka Napisano 6 Listopada 2009 Napisano 6 Listopada 2009 ahh kobiety. po prostu wasza zenska milosc nie wybiera. im wiekszy cham tym bardziej do niego ciagnie. oczywiscie nie wszystkie. to fakt udowodniony naukowo chyba, zauważyłam to u większości moich koleżanek!
zusidlo Napisano 14 Listopada 2009 Autor Napisano 14 Listopada 2009 w sumie to jest racja... w moim kolezanek też widzę że zawsze wybieraja nie odpowiednich.
Rekomendowane odpowiedzi