bershka Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Przed wakacjami miałam dość dziwny sen. Śnił mi się mój kolega,z którym kontakt mi się urwał. W tym śnie wyglądem wcale siebie nie przypominał,ale jakoś tak wiedziałam,że to on. Śniło mi się,że miał dziecko,stał nad kołyską z niemowlakiem,usypiał je,nosił na rękach. To było jego dziecko,ale matki w tym śnie nie było. Przypadkowo spotkaliśmy się z nim znów w wakacje i wtedy coś między nami zaiskrzyło...byliśmy razem po czym on musiał wyjechać znów na kilka miesięcy. Teraz wrócił,kochaliśmy się 2 razy bez zabezpieczenia. Wiem...głupota,teraz się boję,że jestem w ciąży. Czy to możliwe,żeby sen o którym wspomniałam był snem ostrzegawczym i dziecko,które on nosił na rękach było naszym dzieckiem?! Czy może to tylko mój strach przed niechcianą ciążą? Cytuj
czarkam Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Sny często się sprawdzają, ale rzadko sen jest konkretną wskazówką. Przeważnie musimy dojść do wniosku sami, ale czy nie lepiej zrobić test ciążowy?? pozdrawiam Cytuj
bershka Napisano 7 Listopada 2009 Autor Napisano 7 Listopada 2009 nie no pewnie że lepiej...tylko do testu musze czekać jeszcze co najmniej tydzień...ale nie w tym rzecz,chodziło mi bardziej o interpretacje tego snu,bo męczył mnie od długiego czasu... Cytuj
leeena Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Mialam przypadek dwoch snow, ktore w pozniejszym czasie sie sprawdzily. Nie bylo to mile, bo zdalam sobie sprawe z tego dopiero po fakcie Cytuj
karolka1530 Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 Miałąm sen w którym nie było mnie a nikogo innego kogo znam za to były osoby które nas przypominały...to był dziwny sen do jakiegoś domu weszedł chłopak bardzo przystojny i wgl ale był wampirem i była jakaś dziewczyna która jak go zobaczyła to odrazu nim się zauroczyła ale stała na schodach i ukrywała się przed nim a jemmu tylko zabłysły oczy on został w tym domu na noc i uprawiali sex...później zniknoł a dziewczyna się zabiła. sprawdzałam wyjaśnienie i znalazłam że wampir to znaczy że zostanie się wykorzystanym przez człowieka...a od nie dawna jestem z chłopakiem któremu strasznie zależy żebyśmy to zrobili...ale teraz się boje nie wiem a jak mnie po tym zostawi tylko wykorzysta i odejdzie... nie mam pojęcia czy wieżyć w sny czy nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi