martyna06 Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Mój problem polega na tym że .. śni mi się mój zmarły tata który zmarł 7 lat temu .. Dzisiaj śniło mi się że oglądałam filmy gdzie byłam małym dzieckiem i był tam mój tata .. Trzymałam go za rękę .. to było niesamowite .. śniło mi się również że mama mi powiedziała że tata leży w szpitalu i jednak żyje .. byłam w szpitalu zaczęłam się do niego bardzo mocno tulić .. tak jak bym to teraz zrobiła .. i zadawałam mu pytania jakie bym teraz mu zadawała ( kogo pochowaliśmy, dlaczego nie jest w domu i wtedy odpowiedział mi że .. on i tak umrze po prostu ma wyliczone dni .. ) Szukałam tego w senniku ale nic mi nie wyszło . Nie wiem co o tym myśleć .. co to może oznaczać ? Z góry dziękuje . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
astroa Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 mi dzisiaj snila sie moja niezyjaca juz dosc dlugo babcia, pojechalam do jej domu i tulilam sie do niej i plakalam ze tesknie bardzo.uwazam ze moja babcia jest moim aniolem strozem(jak bylam mala to mialysmy wspolny sen i pare takich).byc moze twoj tata probuje ci cos pokazac.smierc rodzica we wczesnym wieku to jedna z wiekszych traum.a moze ty chcialabys bardzo powiedziec cos swojemu ojcu skoro czesto sie tobie sni?moze twoja podswiadomosc mowi ci ze cos jest nierozwiazane?jest taka metoda terapeutyczna dotyczaca osob zmarlych-napisac na kartce list, wszystko co chcialabys ojcu powiedziec czy opowiedziec(ale tez wybaczyc i przeprosic jesli trzeba), a potem ten list spalic lub zakopac gdzies gleboko(lepiej spalic jednak)aby miec poczucie wyslania tego listu.mozesz sprobowac.to jest bardzo oczyszczajace i czesto pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martyna06 Posted November 6, 2009 Author Share Posted November 6, 2009 Masz racje chciałabym powiedzieć swojemu ojcu. Bardzo dobry pomysł z tym listem już raz wypróbowałam jak mój kochany kuzyn zmarł i lepiej się czuje .. Dziękuje za odpowiedz Pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
astroa Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 ciesze sie ze dziala.mam nadzieje ze wszystko sie ladnie ulozy.trzymam kciuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts