emilka329 Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Dzisiaj snilo mi sie, ze szybko zjezdzam na hulajnodze z wysokiej asfaltowej drogi, gdzie wczesniej minelam las z jej obydwu stron. To bylo za dnia. Gorka jest bardzo wysoka. Nie moge sie zatrzymac choc probuje. I bardzo sie boje. W koncu po kilku probach zatrzymuje sie i wracam pod gore choc jest to bardzo, bardzo ciezkie. Udaje mi sie. Dodatkowo czesto mi sie sni ze sie topie (czasem jest to bardzo brudna i zielona woda) A kiedy indziej ze chce cala sila zamknac przed kims drzwi na klucz a zeby ochronic siebie i tych ktorzy sa w pomieszczeniu bo wiem ze grozi nam niebezpieczenstwo a nie moge, bo w ostatniej chwili ten ktos je otwiera, albo otwiera jak juz je zamkne. Niekiedy tez ze błąkam sie po pomieszczeniach i nie moge wyjsc, czasem sa to piwnice. Kilka dni temu tez mialam sen ktory mnie zastanowil. Śniło mi sie że jestem w bardzo ciemnym (prawie że czarnym) lesie, z drzewami wielkimi prawie niewidocznymi. No coś okropnego. I prowadze za reke moja kolezanke, ktora sie trzesie i boi. A ja widze kilka dróżek poprowadzonych od tej ktora idziemy równie ledwie widocznych i prowadze ja mowiac ze wyjdziemy z tego lasu, zeby sie nie bala, pod zadnym pozorem nie ogladala za siebie. Ja sie prawie nie balam i wierzylam ze ja stamtad wyprowadze. Prosze o interpretacje i z góry dziękuje :icon_smile2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dharma Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 (edited) ten sen może być symbolem, że boisz się podjąć bardzo ważnej decyzji dla Ciebie, a zwlekanie z tym pogarsza trochę sytuacje. Jedna część czegos bardzo chce, wręcz domaga się zaś druga strona boi się i paraliżuje wszelkie próby działania. Podświadomie może szukasz pomocy ktora pomoże Ci podjac właściwą decyzje. MOze boisz sie odpowiedzialności? Tak czy inaczej sen odzwierciedla zagubienie wewnętrzne. to tylko moje gdybanie;) P.S ważne zeby isc do przodu i nie zatrzymywać się, uczymy sie na błędach Edited November 6, 2009 by Dharma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts