iza03 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Śniło mi się dziś, że byłam w szkole, do której chodziłam (podstawówka, nie mieszkam już w tamtej miejscowości) z moją koleżanką z klasy i byłyśmy na jakimś przedstawieniu. I pamiętam, że byłam w ciąży, miałam już dość spory brzuszek. Później wyszłyśmy ze szkoły i szłyśmy do domu a na ulicy i obok domów leżała ogromna ilość martwych, często zakrwawionych małp wielkości człowieka. Doszłyśmy prawie do mojego domu i jakimś cudem znalazłyśmy się w starym domu mojej prababci, w którym nikt już nie mieszka od dłuższego czasu. Ktoś chciał nas wyciągnąć siłą z tego domu, wiem że było związane to z tymi małpami. Moja koleżanka chciała temu komuś otworzyć drzwi, a ja schowałam się w kuchni i broniłam się przed tym kimś- żeby jednak nie wszedł do środka. Bardzo proszę o interpretację mojego snu. Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 iza03, sen dość wyraźnie nawiązuje do Twojej przeszłości. Może kiedyś przeskrobałaś coś, co nie zostało wyjaśnione? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts