Skocz do zawartości

zmiana płci

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy może ktoś mi wytłumaczyć co oznacza sukienka w prezencie a potem (rok później na oko) prawie cała zmiana płci

Napisano

Przepraszam, ale nic nie rozumiem. Jeśli chcesz rzetelnej interpretacji to wskazane byłoby, gdybyś sam włożył trochę wysiłku w opis swojego snu, tutaj nikt Ci w głowie nie siedzi i nie wie, co masz na myśli.

Napisano

na mysli mam to,moja mama dala mi kiecke i kazala mi ja pzymierzyc, a ja jo przymierzylem. A nastepny sen to po modlitwie do opiekuna przysnilo mi sie to ze jestem w liceum i jestem w trakcie kuracji hormonalnej przed operacja zmiany plci i podrywa mnie jakis facet

Napisano

No a jakie są Twoje własne odczucia co do tych snów?

Napisano

co do moich uczuc to czuje, ze musze powiedziec rodzicom to musze im powiedziec o moim problemie, przestaje radzic z nim

Napisano

Jeśli na prawdę Twoim marzeniem jest zmiana płci, to takie sny są wyrazem Twoich największych pragnień.

Sen, w którym mama daje Ci sukienkę i jeszcze zachęca do jej przymierzenia wyraźnie ukazuje że chciałbyś spotkać się z aprobatą z jej strony. W tym śnie wyraża się właśnie chęć ujawnienia swojego prawdziwego ja, pokazania siebie takim, jakim jesteś.

Napisano

albo Ci to (zmianę płci) narzuca.

Napisano

Przeciez leonrulezzz napisal wyraznie, ze jego rodzice nie maja o niczym pojecia.

Napisano
moja mama dala mi kiecke i kazala mi ja pzymierzyc, a ja jo przymierzylem.

....................

Napisano
co do moich uczuc to czuje, ze musze powiedziec rodzicom to musze im powiedziec o moim problemie, przestaje radzic z nim

..............

Napisano

po pierwsze zmiany plci nikt mi nie narzuca, a transeksualizm to ciezki problem pewno gdyby wam mozgi wstawiono w ciala plci przeciwnej to byscie poczuli jak ja. Saphira dziekuje

Napisano

nie jestem specjalistka w interpretacji snow, ale obstawiam, ze jesteś w rosnacej desperacji i blisko ujawnienia się rodzicom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...