leonrulezzz Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Czy może ktoś mi wytłumaczyć co oznacza sukienka w prezencie a potem (rok później na oko) prawie cała zmiana płci
Sephira Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Przepraszam, ale nic nie rozumiem. Jeśli chcesz rzetelnej interpretacji to wskazane byłoby, gdybyś sam włożył trochę wysiłku w opis swojego snu, tutaj nikt Ci w głowie nie siedzi i nie wie, co masz na myśli.
leonrulezzz Napisano 8 Listopada 2009 Autor Napisano 8 Listopada 2009 na mysli mam to,moja mama dala mi kiecke i kazala mi ja pzymierzyc, a ja jo przymierzylem. A nastepny sen to po modlitwie do opiekuna przysnilo mi sie to ze jestem w liceum i jestem w trakcie kuracji hormonalnej przed operacja zmiany plci i podrywa mnie jakis facet
Sephira Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 No a jakie są Twoje własne odczucia co do tych snów?
leonrulezzz Napisano 9 Listopada 2009 Autor Napisano 9 Listopada 2009 co do moich uczuc to czuje, ze musze powiedziec rodzicom to musze im powiedziec o moim problemie, przestaje radzic z nim
Sephira Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 Jeśli na prawdę Twoim marzeniem jest zmiana płci, to takie sny są wyrazem Twoich największych pragnień. Sen, w którym mama daje Ci sukienkę i jeszcze zachęca do jej przymierzenia wyraźnie ukazuje że chciałbyś spotkać się z aprobatą z jej strony. W tym śnie wyraża się właśnie chęć ujawnienia swojego prawdziwego ja, pokazania siebie takim, jakim jesteś.
Sephira Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 Przeciez leonrulezzz napisal wyraznie, ze jego rodzice nie maja o niczym pojecia.
sosnowiczanin Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 moja mama dala mi kiecke i kazala mi ja pzymierzyc, a ja jo przymierzylem. ....................
Sephira Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 co do moich uczuc to czuje, ze musze powiedziec rodzicom to musze im powiedziec o moim problemie, przestaje radzic z nim ..............
leonrulezzz Napisano 11 Listopada 2009 Autor Napisano 11 Listopada 2009 po pierwsze zmiany plci nikt mi nie narzuca, a transeksualizm to ciezki problem pewno gdyby wam mozgi wstawiono w ciala plci przeciwnej to byscie poczuli jak ja. Saphira dziekuje
paulinchien Napisano 11 Listopada 2009 Napisano 11 Listopada 2009 nie jestem specjalistka w interpretacji snow, ale obstawiam, ze jesteś w rosnacej desperacji i blisko ujawnienia się rodzicom.
Rekomendowane odpowiedzi