tribalbellydancer Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 Generalnie sny mialam kiepskie ostatnich dw och nocy, ale jedynym intrygujacym fragmentem byly wlosy, najpierw brazowe, dlugie - myslalam, ze moje, a pozniej dluguie blond...wszystkie wyciagalam sobie z ust... w sennikach sprawdzilam to wyszlo, ze jakies straszne przezycie przede mna, ktos cos kojarzy? dziekuje z gory
sosnowiczanin Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 nie, to bardzo pozytywne sen, pozbywania się bloków z czakry gardła (ekspresja siebie, komunikacja)
_Domi_ Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 sosnowiczanin Ciekawa ta Twoja interpretacja A mi kojarzy się to z plotkowaniem , tribalbellydancer może masz poczucie winy iż ostatnio za dużo rozmawiasz/rozmawiałaś na temat innych osób i podświadomie chcesz się tego pozbyć ,oczyścić się .Myślę że można by to połączyć z tą czakrą . Ale to jest tylko moje zdanie . Pozdrawiam
tribalbellydancer Napisano 9 Listopada 2009 Autor Napisano 9 Listopada 2009 Moze jedynie poczucie, ze za duzo sie angazowalam w jakas relacje, ktora dopiero zaczyna raczkować. Co do plotek to nie wiem, chyba zawsze plotkuje w normie;)))) ale czakre gardla od zawsze mam jakas zapchana, jak nie bóle (nie zwiazane z grypa) to problemy z wyrazaniem siebie. sosnowiczanin - fajne bzdety w takim razie piszą w tych sennikach:)
tribalbellydancer Napisano 9 Listopada 2009 Autor Napisano 9 Listopada 2009 Sprawdzilam bo wiedzialam, ze troche poczekam az ktos ten temat rozgryzie;))
sosnowiczanin Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 Moze jedynie poczucie, ze za duzo sie angazowalam w jakas relacje, ktora dopiero zaczyna raczkować. Co do plotek to nie wiem, chyba zawsze plotkuje w normie;)))) ale czakre gardla od zawsze mam jakas zapchana, jak nie bóle (nie zwiazane z grypa) to problemy z wyrazaniem siebie. sosnowiczanin - fajne bzdety w takim razie piszą w tych sennikach:) to wszystko zależy kto ma sen, jednak sny osób trochę więcej praktykujących medytacje znaczą zazwyczaj coś innego niż "coś tam się zdarzy". Raczej jest to opis zjawisk wewnętrznych
Rekomendowane odpowiedzi