Pasiv Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Hej , od 5 lat zajmuje sie tematyka OOBE od jakis 3 lat mam kilka razy w tygodniu projekcje astralna . OOBE takie prawdziwe mialem raz w zyciu i zapewniam ze nie widzi sie tam 360 stopni to jest jakas glupota co ktos napisal i wszyscy w to wierza bo nikt sie o tym nie przekonal . Czlowiek jest przyzwyczajony do patrzenia przodem i tak tez sie widzi w astralu ( tylko niech nikt mi nie mowi ze mialem LD bo swiadome sny mam od dziecka i umiem to odroznic . Ale chodzi o to ze od jakis kilku miesiecy zaczalem wychodzic bezposrednio w astral ( podczas projekcji astralnej czlowiek jest w zamknietym swiecie OSPUO , to jest taka rzeczywistosc tworzona przez wlasny umysł nierealna . ) , dokonalem tego wlatujac np w ziemie rozpedzony i o dziwo opuszczalem swoje OSUPO znajdujac sie w astralu , mozna to astral czuc bardzo dziwnie , nie przyjemnie . Na poczatku jeszcze jakos to znosilem lecz nie umiem nigdzie tam podrozowac bo tam nic nei ma ! tylko czarna przestrzen i nic nie ma ! . Czuje ze lece ale non stop to samo czarno i bardzo nie przyjemne uczucie ogromnej przestrzeni . Do tego od jakiegos miesiaca podczas wychodzenia bezposrednio w astral ( wogole zeby wyjsc to zrobila mi sie jakas bariera i musze sie przez nia przecisnac , nie raz nei idzie ) i jeszcze czuje bol i taki brzydki zapach wszsytko moze wydawac sei smieszne ale to jest tak nie przyjene ze ja sie teraz boje wychodzic w astral . Dzisiaj np tez mialem projekcje probowalem wyjsc poza OSUPO czulem znowu ten zapach nie czulem tego bólu ale za to byl taki szum i moglem wchodzic jak by nizej i wyzej , nizej byl ten szum . Bardzo mi to przeszkadzalo i zrezygnowalem z dalszej projekcji . Teraz moje pytanie : Czy ktos ma podobne doswiadczenia w wychodzeniu w astral , chcial bym z kims porownac doswiadczenia . I jeszcze jak myslicie czy ta bariera co sie przez nia musze przecisnac jest to mozna "SZCZELINA" o ktorej pisal monroe ? A ten dzisiejszy szum jest to PASMO M(mysli i emocje ludzi) ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
astroa Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 http://www.ezoforum.pl/oobe/10491-czy-ktos-z-na-110-byl-w-astraluz.html#post102568 tutaj moje oobe jest.tez sie zblokowalam i mam teraz problem z wychodzeniem.bardzo dlugo juz nie udalo mi sie, takze jak bedziesz w stanie to sie nie blokuj. a co do pchania sie tam gdzie ewidentnie nie wpuszczaja-troche moze jest w tym racji ale z drugiej strony tylko w ten sposob powstaja wielkie odkrycia wiec moze nie mam jakiejs bezcennej rady ale mam nadzieje ze ktos pomoze albo problem sie jakos rozwiaze.po lekturach monroe i kilku innych mysle ze wspazane jest poprosznie przewodnika, aniola stroza czy jakkolwiek to nazywasz o pomoc.moze zadziala.powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasiv Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 Własnie nei umiem wezwac swojej nadswiadomsci gdy mam projekcje . Probowalem juz wiele razy wolac , szukac , prosic i nigdy nic sensownego sie nie dzialo co by wskazywalo na to ze nawiazalem kontakt . Tylko mnie to bardzo dziwi jak monroe mogl tak swobodnie podrozowac po astralu jak by to bylo jakies miasto w ktorym wszystkie miejsca dobrze zna i umie do nich dotrzec . A jeszcze dodam ze mam sposob prawie dla kazdego na to jak przeniesc sie do innego wymiaru ( moze to focus 21 i 27 ) jest to wymuszone ale bardzo bardzo realne . Jak ktos chce szczegóły to prosze do mnie napisac na maila : pasiv.k@gmail . Dodam tylko ze sposob ten bedzie dla niektorych kontrowersyjny a poza tym trzeba sobie kupic kamienei ktore koszuja okolo 40 zt . Ale mysle ze warto , heh o ile mi wierzycie na slowo . Ja tak podrozowalem moze z 10 razy , przezycia i wrazenia sa niesamowite naprawde . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Pasiv, uwazam ze ta bariera przez ktura nie mozesz przejsc do astralu oznacza to ze nie jestes wystarczajaco przygotowany duchowo, daj sobie troche czasu nie ma sensu wymuszac oobe, zwlaszcza w ten sposub (przy pomocy kamieni) powinnies sie raczej skupic nad soba, nad swoja wewnetrzna naprawą te kamienie kture stosujesz do jakiego wymiary cie przenosza? do astralu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasiv Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Znaczy projekcje to ja mam w nocy bez zadnej pomocy . A ten moj sposob ktory sam odkrylem pozwala przeniesc sie do innego wymiaru , nie wiem jakiego . Wiem ze to wyglada smiesznie i nie wiarygodnie ale tak naprawde jest . Nie moge go tu opisac bo jest on bardzo kontrowersyjny . A kamienie potrzebne to tego to sa kamienie szlachetne ktore trzeba nakladac na wszystkei czakry . Po jednym kamieniu na czakre . Powiem jeszcze tylko tyle ze trzeba miec nagranie z Gateway Experience : Free flow in FOCUS 21 . Te nagranei na 90% ludzi nie dziala bo trzeba przejsc przez caly kurs a ja mam sposob jak wprowadzic sie w stan w ktorym te nagranie i kamienei wysylaja nas w inny wymiar . I to wszystko swiadomie sie czuje , niesamowite przezycie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasiv Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Jeszcze raz sprostuje . Sytulacja o ktorej pisalem w pierwszym poscie zdarza mi sie podczas naturalnej projekcji astralnej ktora mam czesto w nocy samoistnie mi sie to przytrafia . A ta metoda wyslania sie w inny wymiar too robilem kiedys jak fest mi brakowalo duchowosci i chcialem cos przezyc . Jezeli ktos chce moge opisac jak to wyglada od poczatku i jak wyglada tamten wymiar , choc wrazenia wzrokowe sa rozne , mysle ze sa niewiarygodne . Ale odczucia sa prawdziwe . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0la Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 to opisz mi to ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasiv Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Opisze teraz co czuje podczas ten porozy w inny wymiar . Tylko prosze sie nie czepiac slownictwa bo rzeczy ktore bede opisywal bede nazywal po swojemu tak jak czuje . A wiec jak juz mam ten odpowiedni stan , lezee w lozku z zalozonymi kamieniami włączam ten utwor : Free Flow in Focus 21 , przy okolo 10 min zaczyna sie taki dzwiek ktory rozpoczyna ta podroż ( te nagranie naprawde wysyla w inny wymiar ! ) . Czuje tak : zaczyna sie ten dzwiek a ja czuje ze sie unosze , wychodze z siebie przez glowe w gore , widze swoj pokoj ale tylko przez sekunde nastepnie jakies istoty mnie biora ze soba nigdy ich nie widze ale czuje jest ich zawsze 2-3 . Wchodze w sciane od bloku i w tym momencie zaczynam wchodzic w inne wymiary . Czuje to tak ze jak bym przechodzil przez kilka wymiarow po kolei az dojde do pewnego miejsca . Ze nie poruszam sie w rzeczywistosci fizycznej tylko przechodze przez plaszczyzny po kolei przez kilka wymiarow . Ja to tak czuje . Nastepnie dochodzi sie do pewnego miejsca ( do tego momentu trwa to moze z 2 min ) i w tym momencie ja to nazywam ze mnie pakuja , czuje sie jak spakowany w kulke , bardzo scisniety , posrecany w kulke , czuje istoty obok mnie ktore ze mna leca . Ja tego nie kontroluje to samo sie dzieje poddaje sie podrózy kierowanej przez te istoty . Tak spakowany jest okres podrózy w tym momnecie widze tak ze lece przez podlozny tunel ale widze to bokiem i widze to z perspektywy calego tunelu . Nastepnie jest rzecz w sumie straszna ktorej sie pierwszy raz okopnie przestraszylem . Gdy podroz sie konczy przenosisz sie w inny wymiar ! NIE MASZ RAK , NÓG GLOWY NIC !! JESTES KULKA naladowana prądem . Czuej sie jak jakas powloka naladowana pradem . Jest to naprawde straszen jak pierwszy raz to poczulem to pomyslalem o kuR... to juz zaszlo za daleko a co jak nie wroce i umarłem w swoim ciele . Ale zobaczyelm sie z perspektywy jako kulke ktore bardzo miga emocjami i ktora normlanie spanikowala ( w tym momencie znowu mnei spakowali i odeslałi do pokoju wszytstko w odwrotnej kolejnosci) ale opisze jak to bylo jak juz sie przyzwyczailem . Gdy juz jestem ta kulka etetyczna bez rak itp , lece wraz z tymi istotami przez taka przestrzeń i tu moja wizja mysle jest troche pomylona ( widze drzewa w okoł ale nie w ziemi tylko zawieszone w powietrzu ) ogolnie bardzo zielono . Nie umiem sie z tymi istotami nic porozumiec one do mnie nie mowia ja probowalem do nich jakos posyłac ROTY ( heh takie na swoj sposob) ale nic to nie dalo . Glowne w tym momencie nagranie sie konczy i glos na tasmie mowi ze czas juz wracać i najlepsze ze naprawde sie czuje sie sie wraca , znowu jest ta podróz i znowu sie wraca przez te wymiary az do swojego pokoju po czym sie wchodzi w siebei samego . Opisalem tutaj taka standartowa podróż miejsce ktore tutaj opisalem trafilem 3 razy i 3 razy bylo to te samo miesjce ( zawsze to tak samo czuje i widze ) ale bylem tez w innych miesjcach ( np taki teleport gdzie ludzie trafiaja jak umra , albo <lol2> to bylo smieszne ale tez niewiadomo czy temu wierzyc , trafilem do jak by wycieczki w ktorej grupka kulek zwiedzala cos , byla jedna kulka ktora byla przewodnikiem i ona reszcie pokazywala jakis obszar . NAPISZCIE CO O TYM MYSLICIE h. A powiem ze jest to naprawde osiagalne bez zmudnych treningow . Ta metode wymyslilem sam , przez przypadek na to wpadlem i napewno nikt oprocz mnie w ten sposob nie podróżowal . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KataMusica Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Pasiv ja miałam taką sytuację: Nagle budzę się z jakiegoś snu, jestem przytomna i czuję jak moje nogi dosłownie drgają (mam zamknięte oczy), potem słyszę dudnienie w uszach coraz głośniej, jakby ktoś zapalał samochód...potem to się ucina i czuję straszną lekkość i wiem, że siedzę ( i usłyszałam dźwięk jakby mi ktoś dmuchnął do ucha i takie wrażenie jakbym powoli siadała ) NIC NIE WIDZIAŁAM, było czarno dosłownie! (tak jak u ciebie) oprócz wyciągniętych rąk na przeciwko mnie ( wyglądały jakby były z dymu, jakieś niebieskawe paznokcie miałam! ) Potem zastanawiałam się co zrobić (nie czułam jakoś strachu) , ale im bardziej temu się poddawałam wydawało mi się, że unosi się reszta ciała, więc powiedziałam 2 razy, że chcę wrócić i się obudziłam...najpierw jakby nie do końca. Źle widziałam, jakbym mrugała bardzo szybko oczami... Dodam, że nie chciałam tego - nie ćwiczyłam wyjścia z ciała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Betiangel Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Witajcie kochani byc moze znajdzie sie ktos tutaj kto ma podobne przezycia . Mam na imie Beata i mam 32 lata . Od przeszło 1,5 roku przechodze pewne doswiadczenie , mianowiscie jestem bombardowana energia z zewnatrz czyli obrazy , głosy, dzwieki, samki, zapachy. Zaznaczam ze aure mam czysta. Poprostu mój umysł działa jak odkurzacz zbiera wszystko .To tak jakby działo sie wokół mnie .Kiedys mialam przekaz robiony od aniołów pewna osoba mi go robiła i dowiedziałam sie ze wypełnia sie plan duszy zeby mogły wyjsc moje talenty . No ja na ten moment jakos nie widze w tym zadnego talentu jestem wrazliwa to fakt to tak zwana ematia . Być może ktoś tutaj jest w stanie mi pomóc albo i przechodzi podobne doswiadczenie . Pozdrawiam Beti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts