fluflowery Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Witam wszystkich Forumowiczów. Zwracam się z prośbą o interpretację snu, którego treść, przyznam, trochę mnie zaniepokoiła. Śnił mi się mój chłopak. We śnie wypadł przez okno. Widziałam całe zdarzenie, moment spadania z dużej wysokości i uderzenie o ziemię. To był okropny widok. Mój chłopak we śnie zabija się podczas nieumyślnego wypadku przez okno. Czy ktoś wie, przypuszcza, jakie przesłanie, interpertację niesie za sobą treść snu? Dziękuję i pozdrawiam. flu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alathea Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 moze (on) podejmuje sie sprawy, ktora go przerasta i czeka go przykra konfrontacja z rzeczywistoscia (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluflowery Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Hmm..Być może jest to jakiś trop.. Bardziej obawiałam się, że interpretacja pójdzie w inną stronę. Ze być może go stracę? Hmm...Nic na to nie wskazuje. Kochamy się i szanujemy, dlatego tym bardziej się zaniepokoiłam. Często symbole we śnie mają przełożenie na rzeczywistość. Przynajmniej u mnie tak jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluflowery Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Czy ma ktoś jeszcze jakiś pomysł na interpretację? Ciepło pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
martyna06 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Nie znam się na tym ale po swoim doświadczeniach myślę że po prostu bardzo ci zależy na nim i śnią Ci się takie ' głupoty ' że go tracisz może się tego obawiasz [?] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts